ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ FINA HUSAIN AL MUSALLAM

Κυριάκος Γιαννόπουλος: "Με εξωστρέφεια άμεσα η ανάδειξη του ελληνικού υγρού στίβου διεθνώς"

  13.04.2021 18:21       809

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος, μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα (13/4) με τον νυν Αντιπρόεδρο της Fina και μελλοντικό της Πρόεδρο, μετά τις 5 Ιουνίου που διεξάγονται οι εκλογές στην Παγκόσμια Ομοσπονδία, Husain Al Musallam και τον εντεταλμένο του αθλήματος της υδατοσφαίρισης στο "Μπιρό" Andrey Kryukov, έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Η σημερινή συνάντηση με τη νέα ηγεσία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (Fina) που θα προκύψει από τις εκλογές της 5ης Ιουνίου, ήταν το ξεκίνημα μιας συνεργασίας μεταξύ μας που οικοδομείται σε αρχές αλληλοσεβασμού και εκτίμησης.

Προέκυψαν δεδομένα που θα αναδείξουν το σημαντικό ρόλο που θα διαδραματίσει η χώρα μας στο μέλλον, όχι μόνον στην ευρύτερη περιοχή μας, αλλά και σε άλλες ηπείρους.

Γίνεται κατανοητό επομένως πως άμεσα εισερχόμαστε σε μια περίοδο εξωστρέφειας και δημιουργούνται οι κατάλληλες προοπτικές περαιτέρω ανάδειξης της Ελλάδας στο χώρο του υγρού στίβου διεθνώς".

Ο Κυριάκος Γιαννόπουλος, συνόδευσε τους κ.κ Husain Al Musallam και Andrey  Kryukov, τόσο στη συνάντηση που είχαν με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, όσο και με τον Πρόεδρο και Γενικό Γραμματέα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρο Καπράλο και Μανώλη Κολυμπάδη αντίστοιχα.

Μαζί του ήταν, επίσης, ο Α' Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ Λεωνίδας Αθανασιάδης και η εκπρόσωπος των αθλητών στο Δ.Σ της ΚΟΕ, Κέλλυ Αραούζου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ