ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Κυριάκος Γιαννόπουλος: «Περιμένω δυνατά και ανταγωνιστικά παιχνίδια»

  05.01.2024 16:07       949

Το Αϊντχόφεν της Ολλανδίας είναι έτοιμο να διοργανώσει ένα εντυπωσιακό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Γυναικών: αυτό ήταν το κυρίαρχο μήνυμα από την εναρκτήρια συνέντευξη Τύπου για τη πρώτη μεγάλη διοργάνωση του 2024.

Ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Κυριάκος Γιαννόπουλος, με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου, εκπροσώπησε την European Aquatics. Aπευθυνόμενος στους διαπιστευμένους εκπροσώπους των ΜΜΕ, καλωσόρισε επίσημα όλους τους παίκτες, τους προπονητές και τους φιλάθλους:

«Ήμουν εδώ το 2012 όταν η Αϊντχόφεν φιλοξένησε για τελευταία φορά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα- είπε αρχικά ο κ.Γιαννόπουλος. Ήταν τέλειο. Οι καλοί μας φίλοι από την Ολλανδία έχουν μεγάλη εμπειρία και έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια για να διοργανώσουν αυτό το τουρνουά», τόνισε και συμπλήρωσε: «Όλοι γνωρίζουν ότι οι τελευταίοι τρεις μήνες ήταν πολύ δύσκολοι για όλους μας μετά την ακύρωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στη Νετάνια, οπότε η European Aquatics έτρεξε πολύ γρήγορα και τελικά είμαστε εδώ στο Αϊντχόφεν, καθώς και στο Ζάγκρεμπ και το Ντουμπρόβνικ στην Κροατία.

Είμαστε όλοι πολύ περήφανοι και θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ολλανδία και την Κροατική Ομοσπονδία, καθώς και όλες τις αρχές, γιατί μας έδωσαν την ευκαιρία (για τους αθλητές) να αγωνιστούμε.

Ως λάτρης της υδατοσφαίρισης, περιμένω δυνατά και ανταγωνιστικά παιχνίδια. Ό,τι καλύτερο σε όλους, σας εύχομαι καλή τύχη και ελπίζω να απολαύσουν όλοι τη διοργάνωση».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος