ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

Κυρίαρχος ο ΝΟ Βουλιαγμένης, τρίτο σερί τίτλο, 16-2 τον Παναθηναϊκό

  07.04.2014 22:39       1183

ΦΩΤΟ: Οι θριαμβευτές σε πλήρη παράταξη με το τρόπαιο (newsports.eu)

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης επιβεβαίωσε και πάλι την απόλυτη κυριαρχία του στην κατηγορία των Νέων Ανδρών, καθώς κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Η ομάδα του Λαιμού έκανε επίδειξη δύναμης στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης που έγινε απόψε στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης και νίκησε με 16-2 τον Παναθηναϊκό διατηρώντας τα σκήπτρα. Kορυφαίος για τον ΝΟΒ ο Οδυσσέας Μασμανίδης με 5 γκολ.

Αξίζει να σημειωθεί, βέβαια, και η καλή παρουσία των πρασίνων στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ αξιοσημείωτη είναι η εκπληκτική ατμόσφαιρα που επικράτησε μετά το φινάλε στις εξέδρες με τους οπαδούς των δύο ομάδων στο πλαίσιο του fair play να χειροκροτούν τους θριαμβευτές, αλλά και τους φιναλίστ.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 16-2

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 4-1, 5-0, 5-0, 2-1

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Τεό Λοράντος): Ζερδεβάς, Χαλιάσος, Καπετανάκης, Κοπελιάδης 3, Αλβέρτης 1, Γιούρλας, Καλαϊτζής 2, Μαυρωτάς Λ. 1, Μασμανίδης 5, Παπαλουκάς, Χελιουδάκης 2, Ποταμιάνος 1, Κουρουβάνης, Καλής, Δελαγραμμάτικας 1.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Κώστας Λούδης): Μιχαλόπουλος, Τζαβάρας 1, Πανταζόπουλος, Φώσκολος, Γερακούδης, Δούκας, Σπυρόπουλος, Μπογαζιάνος, Οικονομίδης, Χαζτηστεφάνου, Μπενέας, Γκαραμάνης, Πιτούλης, Νεοχωρίτης, Παπαδημητρίου 1.

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Βόσικας

Αλυτάρχης: Νίκος Λούτας

Η ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ της τελικής φάσης του πρωταθλήματος Νέων Ανδρών: 1. ΝΟ Βουλιαγμένης, 2. Παναθηναϊκός, 3. Παλαιό Φάληρο, 4. Πανιώνιος, 5. ΠΑΟΚ, 6. ΝΕ Πατρών, 7. ΑΝΟ Γλυφάδας, 8. ΟΥΚ Βόλου, 9. ΝΟ Λάρισας, 10. Άθως Χαλκιδικής.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής