ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Κυρίαρχος ο Ολυμπιακός 11-5 τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι και 9 στα 9

  04.01.2014 18:21       871

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 11-5 του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι αιωνίων της 9ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών στην υδατοσφαίριση, στο Ιλίσιο κολυμβητήριο, επιβεβαίωσε την κυριαρχία του, έκανε το 9 στα 9 και πάει στο ευρωπαϊκό ματς με την Έγκερ την Τετάρτη και στο ντέρμπι με τον ΝΟ Βουλιαγμένης το Σάββατο με πολύ αναβασμένη ψυχολογία.

Οι ερυθρόλευκοι, με βασικό όπλο την άμυνα, κατάφεραν να περιορίσουν τα ατού των αντιπάλων τους και να πάρουν προβάδισμα δύο και τριών γκολ από το ξεκίνημα το οποίο διατήρησαν και αύξησαν μέχρι το τέλος.

Οι εξέδρες του κολυμβητηρίου ήταν κατάμεστες από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που δημιούργησαν ωραία ατμόσφαιρα χωρίς το παραμικρό επεισόδιο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 5-11

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-3, 2-3, 2-3, 0-2

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Κώστας Λούδης): Χρονόπουλος, Κομάντινα, Κόχειλας Ν. 1, Στελλάτος, Κουρλιάφτης, Θεοδωρόπουλος, Παπαδόγκωνας 1, Χατζηγούλας 1, Αφρουδάκης Γ. 1, Τζαβάρας, Δερμιτζάκης Δ. 1, Γερακούδης, Παρασκευόπουλος, Κονταξής, Σιδέρης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς 2, Γούνας,  Καπότσης, Φουντούλης Ι. 2 (π.), Βλαχόπουλος 2, Ποντικέας, Ντόσκας 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Μάλιαρακ 3, Σχίζας, Γαλανίδης.

Διαιτητές: Σκαλοχωρίτης, Σταυρίδης

Αλυτάρχης: Πέτρος Εγωγιάννης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής