ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Κυρίαρχος ο Ολυμπιακός, 14-8 τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ντέρμπι (pics)

  17.10.2020 15:19       590

Τον πείσμωσε η ήττα στην πρεμιέρα από τον ΝΟ Βουλιαγμένης και έβγαλε αντίδραση ο Ολυμπιακός, καθώς μετά την εύκολη νίκη στην προηγούμενη (2η) αγωνιστική επί της ΑΕΚ, πήρε τη μεγάλη νίκη και μάλιστα με άνεση στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α1 Ανδρών επί του ενισχυμένου και φιλόδοξου φέτος Απόλλωνα Σμύρνης, με 14-8 στο «Π. Καπαγέρωφ» του Πειραιά. Απέδειξε έτσι ότι παραμένει μεγάλο φαβορί.

Οι ερυθρόλευκοι του Θοδωρή Βλάχου ήταν ο απόλυτοι κυρίαρχοι της αναμέτρησης και ιδίως στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο προηγήθηκαν με 10-2, με βασικά όπλα την πολύ καλή άμυνα και το εύκολο σκοράρισμα με όλους τους τρόπους. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός διαχειρίστηκε το παιχνίδι και παρά την προσπάθεια αντίδρασης του Απόλλωνα, είχαν τον απόλυτο έλεγχο και δεν απειλήθηκαν μέχρι το φινάλε και το τελικό 14-8.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 14-8

Οκτάλεπτα: 3-1, 7-1, 1-4, 3-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Ντάουμπε 1, Σκουμπάκης 2, Γενηδουνιάς 4, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 1, Πρέκκας, Δερβίσης, Κάκαρης 2, Μουρίκης, Καπότσης 2, Χρυσοσπάθης 1, Ιρβινγκ 1, Σύρμας, Γραμματικός, Μαθιόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Αλαμάνος, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης, Χατζηκυριακάκης, Τοράκης 2, Μίτροβιτς 1, Βιτέλλας, Μπόουεν 2, Γούνας 2, Γωνιωτάκης, Σολανάκης 1, Καβουσανός, Φέγγος, Κίτσος.

Διαιτητές Σταυρίδης, Πολυχρονόπουλος

Αλυτάρχης: Χαράλαμπος Τρούλος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής