ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Κυρίαρχος ο ΠΑΟΚ, νίκησε 13-7 τον ΝΟ Χίου και τον ξεπέρασε

  03.03.2021 15:19       562

Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε το πρώτο σοκ από την πίεση και τον αιφνιδιασμό που δέχτηκε στο ξεκίνημα του αγώνα από τον ΝΟ Χίου, βρήκε τον εαυτό του, κυριάρχησε κατά κράτος και βγήκε νικητής με 13-7 στη μεταξύ τους αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη, για την 6η αγωνιστικής της Α1 πόλο Ανδρών, με την οποία επανεκκινεί το πρωτάθλημα. Έτσι οι Θεσσαλονικείς ξεπέρασαν στη βαθμολογία τους Χιώτες και ανέβηκαν στους 7 β.

Η Χίος μπήκε εντυπωσιακά στη δύσκολη έδρα του ΠΑΟΚ, στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο και έκανε 0-3 σερί στο πρώτο οκτάλεπτο, αναγκάζοντας τον Χατζηθεοδώρου να καλέσει τάιμ άουτ, από το οποίο προήλθε ξέσπασμα των γηπεδούχων με δικό τους 3-0 σερί και ισοφάριση του σκορ, παίζοντας παράλληλα έντονο πρες παντού. Από δεύτερο οκτάλεπτο συνεχίστηκε η κυριαρχία του Δικεφάλου του Βορρά, που έκανε στο μεταξύ ένα σερί 5-0 και πέρασε με 5-3. Στη συνέχει δεν έχασε ποτέ το προβάδισμα, αντίθετα το αύξησε, βρίσκοντας λύσεις επιθετικές με όλους τους τρόπους και επικράτησε με το τελικό 13-7.

ΠΑΟΚ - ΝΟ ΧΙΟΥ 13-7.

Οκτάλεπτα: 3-3, 2-0, 3-2, 3-2.

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Σιορδίλης, Σαρησάββας, Ραντόγεβιτς 3, Προσινικλής, Μαρινάγης, Κεχαλάρης 1, Γιαννόπουλος 3, Σγουρίδης 1, Παπάκος, Προσινικλής Π., Ράντονιτς 3, Κουγιούνης, Μανθογιάννης, Νάνος 2, Νικολαϊδης.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Χόλαντ, Μιμίδης Στ. 2, Γούρας, Γδύσης 1, Παππάς, Γκίλλας 3, Κανδιόγλου, Μόκκας, Μαρουλάς, Παπαδόπουλο Γ., Καλαργυρός 1, Γαβαλάς Ι.

Διαιτητές: Καρούλης, Αγγελίδης

Αλυτάρχης: Γιάννης Ελευθεριάδης

Γρφαείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής