ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Κυρίαρχος στο ντέρμπι του Λαιμού ο Ολυμπιακός, 12-4 τον ΝΟ Βουλιαγμένης (photos)

  20.10.2018 16:27       670

Ο Ολυμπιακός συνήλθε γρήγορα από το σοκ της ήττας του την περασμένη Τετάρτη στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Βερόνα και πήρε άνετα τη νίκη στο παραδοσιακό ντέρμπι της Α1 Ανδρών, που έγινε στο κολυμβητήριο του Λαιμού στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, το Σάββατο (20/10) το μεσημέρι, καθώς επιβλήθηκε με 12-4 του ΝΟ Βουλιαγμένης.

Οι ερυθρόλευκοι απέδειξαν τη σαφή ανωτερότητά τους σε σχέση με τους αντιπάλους τους και επιβεβαίωσαν πάλι τον τίτλο του φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου (και έκανε φυσικά το "2 στα 2").

Ο ΝΟΒ προηγήθηκε με 1-0, αλλά στη συνέχεια ο Ολυμπιακός κυριάρχησε σε όλους τους τομείς κα,ι με βασικό όπλο την άμυνα και σωστές επιλογές κατά διαστήματα στην επίθεση, προηγήθηκε με 4-1 και 8-2 και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο μέχρι το τελικό 12-4.

Ήταν η πρώτη φορά που ο προπονητής του Ολυμπιακού Θοδωρής Βλάχος αντιμετώπισε τον μέχρι πρότινος συνεργάτη του Χρβόγιε Κόλιανιν, που είναι πλέον κόουτς του ΝΟΒ, αλλά αναγράφεται στο φύλλο αγώνα ως έφορος, καθώς δεν έχει ακόμα τη σχετική άδεια (προπονητής αναφέρεται επίσημα ο Κάσδαγλής).

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4-12

Οκτάλεπτα: 1-3, 1-3, 0-2, 2-4

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Μάριος Κάσδαγλης): Κουρούβανης Δ., Μπάσιτς 1, Τρούλης, Γκιουβέτσης, Κουρούβανης Ν., Γούβης, Αφρουδάκης, Μπούχα 2, Ποντικέας, Καπετανάκης, Τίγκας, Σολανάκης 1, Ανδρεάδης, Χριστοφορίδης, Δήμος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης, Νικολαϊδης 2, Δερβίσης, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 1, Γούνας 2, Αργυρόπουλος - Κανακάκης 2, Κάκαρης, Γαλανόπουλος, Χαλυβόπουλος Α. 1.

Διαιτητές: Πολυχρονόπουλος, Κουρτίδης

Αλυτάρχης: Λευτέρης Γιαννέλης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής