ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΤΥΧΙΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ Γ'

Λαμπερές εκδηλώσεις σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη

  02.03.2015 21:36       1247

Απονεμήθηκαν τα πτυχία προπονητών Γ' κατηγορίας σε 341 άτομα, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η εκδήλωση της απονομής των πτυχίων της Σχολής Προπονητών Γ' Κατηγορίας που συνδιοργάνωσαν η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με την ΚΟΕ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, για τα Αθλήματα της Ομοσπονδίας.

Συνολικά απονεμήθηκαν 341 πτυχία, από τα οποία τα 257 την Αθήνα και τα υπόλοιπα 84 στη Θεσσαλονίκη, όπου η εκδήλωση απονομής επίσης πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο των εγκαταστάσεων του ΤΕΦΑΑ στη Θέρμη.

«Ηθοποιός σημαίνει φως. Έτσι και προπονητής σημαίνει φως, γιατί μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις του στους αθλητές του. Είναι μία αλυσίδα, με τη σχέση προπονητή- παικτών να είναι σαφώς σημαντική» είπε στην ομιλία του ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, ο οποίος τόνισε: «Είναι μια ωραία στιγμή,τριακόσιοι σαρανταένα νέοι προπονητές σε όλα τα αθλήματά μας και ως επι το πλείστον πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες μας και παιδιά που έχουν περάσει από το χώρο μας. Ήταν ένα όνειρο της τελευταίας δεκαετίας και μας γεμίζει χαρά το γεγονός ότι πραγματοποιήθηκε. Ήταν η καλύτερη και αρτιότερη σχολή που έγινε, όπως ομολογήθηκε και από τους παράγοντες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά να είναι χρήσιμοι προπονητές για το χώρο μας και να έχουν καλή σταδιοδρομία και καριέρα».

Ο Διευθυντής της Σχολής και τεχνικός σύμβουλος της ΚΟΕ στο άθλημα της κολύμβησης, Χριστόδουλος Χούμας σημείωσε: «Ήταν μια εξαιρετική εκδήλωση, με την οποία ολοκληρώθηκε η προσπάθεια την οποία κατέβαλλαν τα παιδιά επί τρισήμισι μήνες μετέχοντας στη Σχολής Προπονητών Γ' Κατηγορίας που συνδιοργάνωσαν η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με την ΚΟΕ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, για τα Αθλήματα της Ομοσπονδίας. Είναι ένα τεράστιο προπονητικό δυναμικό, το οποίο θα δώσει ώθηση και θα αναζοωγονήσει τα αθλήματά μας. Κάποια από τα αθλήματα μας στερούνται προπονητών και πιστύω ότι με τη σχολή αυτή θα καλυφθεί ένα μεγάλο μέρος των αναγκών μας. Τα επόμενά μας βήματα εξαρτώνται από τη διάθεση και της πολιτείας να συμβάλλει ώστε να διοργανώνονται συχνά τέτοιους είδους ενέργειες, οι οποίες προάγουν και αναπτύσσουν το χώρο μας».

Ο Νίκος Γέμελος, ομοσπονδιακός προπονητής κολύμβησης υπογράμμισε: «Πιστεύω στους προπονητές και τα νέα παιδιά, υπάρχουν παιδιά που μπορούν να δώσουν πολλά σε όλο το χώρο. Είναι το επιστέγασμα των προσπαθειών των παιδιών που θέλουν να συνεχίσουν να προσφέρουν και μετά την αθλητική τους καριέρα στο χώρο μας και θεωρώ ότι αυτά τα παιδιά αξίζουν το πτυχίο που παραλαμβάνουν σήμερα.

Διευθυντής της Σχολής ήταν ο Χριστόδουλος Χούμας, τεχνικός σύμβουλος κολύμβησης της ΚΟΕ και Πρόεδρος η Βασιλική Τσιούλου εκ μέρους της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ