ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΦΗΒΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ / ΜΑΛΤΑ

Λαμπρή πρεμιέρα με ασημένια τα κορίτσια μας στο Τεχνικό Ομαδικό (pics)

  28.06.2024 21:13       639

Από την πρώτη κιόλας ημέρα των αγώνων, στον πρώτο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, ήρθε η διάκριση για τα ελληνικά χρώματα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Εφήβων - Νεανίδων στη Μάλτα, την Παρασκευή (28/6) το βράδυ.

Με μια σπουδαία εμφάνιση, η Εθνική μας ομάδα Νεανίδων κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό του Τεχνικού Ομαδικού, επιβεβαιώνοντας την πολύ μεγάλη πρόοδο της ελληνικής Καλλιτεχνικής Κολύμβησης και στις αναπτυξιακές κατηγορίες.

Η ομάδα μας, με τα λαμπερά κορίτσια στη σύνθεσή της, τις Θάλεια Δαμπάλη, Αθηνά Καμαρινοπούλου, Εστέλλα Καραμανίδου, Ζωή Καράγγελου, Άρτεμη Κουτράκη, Δέσποινα Πέντζα, Σοφία Ρηγάκου, Βασιλική Θάνου, εκτέλεσαν εξαιρετικά το πρόγραμμά τους με θέμα “Rythme”, βαθμολογήθηκαν με 275,5534 β. και κατετάγησαν 2ες στην Ευρώπη.

Το χρυσό μετάλλιο πήρε η Ισπανία με 284,0799 β. και το χάλκινο η Γαλλία με 257,3824 β.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Δείτε, πάνω, photos.

Αύριο Σάββατο (29/6), δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης, αγωνίζονται το πρωί (11:00) στον προκριματικό του Ελεύθερου Ντουέτου οι Βασιλική Θάνου / Σοφία Ρηγάκου και το απόγευμα (19:00), στον τελικό του Acrobatic Routine, η Εθνική μας ομάδα.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής