ΤΕΧΝΙΚΗ / Γιάννης Καλαϊτζογλίδης

Λαμπρό μέλλον στο χώρο της Τεχνικής

  19.02.2013 00:49       900

Ημερίδα Τεχνικής κολύμβησης διεξήχθη την Κυριακή (17/2) στο κολυμβητήριο των Ιωαννίνων στη Λιμνοπούλα, με τη συμμετοχή 110 αθλητών / τριών από εννέα σωματεία, χωρίς ωστόσο να καταρριφθεί κάποιο ρεκόρ. Με την ημερίδα αυτή, που ήταν η 3η στη σειρά για τα σωματεία του Βορρά, ολοκληρώθηκε ο κύκλος εν όψει των Χειμερινών αγώνων που θα διεξαχθούν 9-10 Μαρτίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αντίστοιχα.

Για τη συγκεκριμένη διοργάνωση αλλά και για το μέλλον των Ελλήνων αθλητών στο χώρο της Τεχνικής κολύμβησης, μίλησε σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Βορείου Ελλάδος, Γιάννης Καλαϊτζογλίδης, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Λόγω απόστασης δύο από τα σωματεία που είχαν δηλώσει συμμετοχή δεν κατάφεραν να δώσουν το «παρών» στην ημερίδα. Έτσι, στα Γιάννενα βρέθηκαν 9 σωματεία με 110 συνολικά αθλητές/τριες. Αρκετά ικανοποιητικός ο αριθμός, όπως επίσης και οι επιδόσεις των συμμετεχόντων για την εποχή. Αυτό που παρατηρώ από τις προσπάθειες των παιδιών και τους χρόνους τους, είναι πως υπάρχει λαμπρό μέλλον στο χώρο μας και πολλές ενδείξεις για επιτυχίες και φέτος. Υπάρχουν παιδιά που μπορούν να σηκώσουν ψηλά την ελληνική σημαία και οφείλουμε να τα στηρίξουμε και να τα βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Βέβαια, τις προσπάθειες όλων μας δυσχεραίνει η πολύ κακή οικονομική κατάσταση της χώρας, η οποία επηρεάζει στο έπακρο και τον υγρό στίβο και περισσότερο απ’ όλους τους αθλητές. Ευελπιστούμε πως θα έρθουν καλύτερες μέρες για όλους μας και θα βγούμε από το τέλμα στο οποίο έχουμε περιέλθει».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος