ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / KOE AWARDS

Λάμψη αστέρων στις βραβεύσεις της ΚΟΕ

  06.03.2019 21:04       2880

Με την παρουσία των πρωταγωνιστών και πρωταγωνιστριών του παγκόσμιου και ευρωπαϊκού επιπέδου, η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας τίμησε τους κορυφαίους της χρονιάς που πέρασε, σε μία λαμπρή εκδήλωση στο Θέατρο Πολιτών του Δήμου Περιστερίου, την Τετάρτη (6/3).

Στην φαντασμαγορική εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου και μεταξύ άλλων το παρόν έδωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, ο υπεύθυνος χορηγιών της Stoiximan.gr, Κώστας Γαλανόπουλος, ο εκπρόσωπος του Δήμου Περιστερίου, Κώστας Πεθεριώτης και πολλοί άλλοι.

Συνολικά βραβεύτηκαν 158 αθλητές / τριες και 46 προπονητές / τριες τους, για τις επιτυχίες που έφεραν στα Αθλήματα της Ομοσπονδίας, συνολικά 72 Μετάλλια το 2018.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν οι κάτωθι δηλώσεις:

Δημήτρης Διαθεσόπουλος (πρόεδρος ΚΟΕ): « Στα αθλήματα της ΚΟΕ ευημερεί το ήθος και η πρωτιά. Βραβεύουμε 158 αθλητές και 46 προπονητές. Γίνονται και 12 ειδικές βραβεύσεις, με ανθρώπους που έχουν λαμπρύνει τον χώρο μας. Αυτά τα παιδιά με τους προπονητές τους, στα 6 αθλήματά μας, την κολύμβηση, την υδατοσφαίριση, τις καταδύσεις, την συγχρονισμένη κολύμβηση, την μαραθώνια κολύμβηση και την τεχνική κολύμβηση κατέκτησαν 72 μετάλλια σε Παγκόσμιους, Ευρωπαϊκούς, Μεσογειακούς, Ολυμπιακούς και Βαλκανικούς αγώνες, με 18 χρυσά, 26 ασημένια και 28 χάλκινα μετάλλια, γεγονός πρωτοφανές στον χώρο. Η ΚΟΕ έχει το 60% των αθλητικών διακρίσεων. Σε 8 διοργανώσεις της υδατοσφαίρισης πήρε 7 μετάλλια, κάτι που αποτελεί παγκόσμια διάκριση και αν προσθέσουμε  την κατάκτηση του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, το πόλο είναι το κυρίαρχο άθλημα. Αυτό μας δίνει δύναμη, ώστε να πρωταγωνιστούμε σε όλες τις διοργανώσεις. Το μεγαλύτερο επίτευγμα της χώρας, που της δίνει κύρος, είναι ο αθλητισμός. Η Ελλάδα είναι ψηλά σε δύο κατηγορίες, μία θετική και μία αρνητική. Το αρνητικό είναι η διαφθορά, ενώ το θετικό είναι ο αθλητισμός. Ο αθλητισμός είναι τεράστιο αγαθό και πρέπει να το στηρίξουμε, γιατί έχει να κάνει με τη νεολαία μας. Η νεολαία έχει δύο πυλώνες, την παιδεία και τον αθλητισμό. Αν της κόψεις τον έναν, είναι σαν να της κόβεις ένα πόδι. Είναι η ασπίδα και η προάσπιση των νέων. Αν δεν τον στηρίξουμε, εγκληματούμε. Στο χώρο αυτό υπάρχει ο υγιής αθλητισμός, χωρίς βία και το λέω με υπερηφάνεια. Όλες οι επιτυχίες είναι καθαρές και δεν μπορεί κανεις να το αμφισβητήσει αυτό. Είμαστε ένα χρόνο πριν την Ολυμπιάδα και οι επιτυχίες ήρθαν κάτω από αντίξοες συνθήκες. Δεν νοείται να ψάχνουμε πισίνες για προπόνηση και προετοιμασία σαν αθίγγανοι. Τελειώνοντας, θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όσους βραβεύονται σήμερα, καθώς τον Δήμαρχο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιστερίου για το χώρο που μας έδωσαν. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω το χορηγό μας, τη Stoiximan. Εύχομαι σε όλους να είστε πάντα καλά και να είμαστε εδώ και του χρόνου».

Ιούλιος Συναδινός (Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού): « Θέλω να συνεχίσετε την επιτυχημένη πορεία σας, όσοι βραβευτήκατε, ενώ όσοι δεν βραβευτήκατε, να συνεχίσετε με αγάπη τον αθλητισμό. Θα ήθελα να σας πω ότι περάσαμε δύσκολες συνθήκες, είχαμε οικονομικά προβλήματα, προβλήματα που έρχονταν από το παρελθόν και δεν πρέπει να τα ξεχνάμε. Πρέπει να μας γίνουν μάθημα και οδηγός για το μέλλον. Τις δεκάδες τρύπες που έχω βρει σε όλη την Ελλάδα σε κολυμβητήρια, να γίνουν παράδειγμα προς αποφυγή. Όταν υπάρχει συνεργασία ανάμεσα στην πολιτεία και τις αθλητικές Ομοσπονδίες, τότε το αποτέλεσμα θα είναι καλό. Θυμόμαστε ότι όταν προετοιμάζονταν οι ομάδες για τους Ολυμπιακούς του Ρίο, δεν είχαμε λεφτά για εισιτήρια. Θυμόμαστε το 2012 ότι ζητήθηκε από τους προπονητές να επιστρέψουν τα λεφτά που είχαν πάρει. Στο επόμενο διάστημα θα φτιάξουμε ένα αντικειμενικό σύστημα αξιολόγησης και ο καθένας θα παίρνει αυτό που του αξίζει και του αρμόζει. Η πολιτεία και η Ομοσπονδία έκανε πράγματα για να δημιουργηθεί μία βάση και υποδομή στο άθλημα. Κάθε χρόνο μαθαίνουν 45.000 παιδιά κολύμπι. Βρεθήκαμε σε καταστάσεις που σε άλλη περίπτωση θα θεωρούνταν αυτονόητες. Δώσαμε τη δυνατότητα στους προπονητές μας να πηγαίνουν σε αγώνες χωρίς να έχουν προβλήματα στις δουλειές τους και στα παιδιά να μπορούν να ανταγωνιστούν τα αλλά παιδιά και να έχουν ίσες δυνατότητες στις εξετάσεις τους και είναι πολύ σημαντικό αυτό. Χρειαζόταν μόνο η σκέψη και το όραμα για να γίνει αυτό. Περιμένουμε 65 χορηγίες για παιδιά που δεν έχουν χορηγούς και χαιρόμαστε πολύ για αυτό. Θα μπορούσα να μιλάω για ώρες, αλλά δεν το θέλω, γιατί η σημερινή εκδήλωση είναι για τα παιδιά. Θα σταθούμε δίπλα τους σαν πολιτεία. Ο Υπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, δεν μπόρεσε να παρεβρεθεί. Απευθύνω εκ μέρους του τους χαιρετισμούς, καθώς βρίσκεται στη Βουλή, όπου ψηφίζεται το αθλητικό νομοσχέδιο». 

Σπύρος Καπράλος (πρόεδρος ΕΟΕ): «Θα σταθούμε στο πλευρό της ΚΟΕ με όποιον τρόπο μπορούμε. Θα στηρίξουμε τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών, είτε μέσω του προγράμματος «Υιοθετείστε έναν αθλητή», είτε μέσω της κολυμβητικής Ομοσπονδίας. Εύχομαι να έχουμε στο Τόκιο παρουσία σε όλα τα αθλήματα του υγρού στίβου και να συνεχίσουμε την παράδοση. Η παρουσία αυτή θα μας, γιατί θα φανεί η πρόοδος του υγρού στίβου. Θέλω να συγχαρώ τον πρώτο αθλητή του υγρού στίβου που πήρε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, τον Απόστολο Χρήστου. Εύχομαι να ακολουθήσουν πολλές προκρίσεις από αθλητές του υγρού στίβου. Θέλω να πω ότι ελπίζω να έχουμε σε αυτή την Ολυμπιάδα και την ανδρική και τη γυναικεία ομάδα του πόλο. Καλή επιτυχία στις προσπάθειες σας και καλό κουράγιο. Ο αγώνας είναι δύσκολος και απαιτεί θυσίες. Είμαι σίγουρος ότι και αυτή τη χρόνια θα γιορτάσουμε όλοι μαζί τις επιτυχίες στον υγρό στίβο».

 Κώστας Γαλανόπουλος (υπεύθυνος χορηγιών Stoiximan): «Είμαι χαρούμενος για τη συνεργασία με την ΚΟΕ και τις Εθνικές ομάδες. Είναι πολύ μεγάλη τιμή να έχουμε το χορηγικό μας σήμα στο εθνόσημο. Έχουμε εμπιστοσύνη στους αθλητές και τους προπονητές. Υπάρχει διάθεση από την ΚΟΕ να γίνουν πράγματα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κύριο Διαθεσόπουλο για την προσπάθεια που κάνει. Θα είμαστε δίπλα του».

Κώστας Πεθεριώτης (εκπρόσωπος Δήμου Περιστερίου): «Ο Δήμος Περιστερίου θα είναι δίπλα στην ΚΟΕ στις επιτυχίες και τις προσπάθειες της. Ο Δήμος για 17 χρόνια δεν κουράζετε και είναι δίπλα στην άθληση, με κολυμβητήρια, γήπεδα, πάρκα. Ο Δήμαρχος, Ανδρέας Παχαρουρίδης, δεν έχει σταματήσει να στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τον αθλητισμό. Είμαστε περήφανοι που η ΚΟΕ δεν μας ξεχνά και είναι δίπλα στους αθλητές και προπονητές που την κατατάσσουν στην κορυφαία θέση του Ελληνικού αθλητισμού».

Οι 167 βραβευόμενοι και οι διοργανώσεις των 72 Μεταλλίων:

 

1.ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α-Γ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ (Βελιγράδι)

1.Καρετζόπουλος Λουκάς (Χρυσό, 50μ επιφάνεια)

2.Μπόνιας Χρήστος (Χρυσό, 50μ 2πλά πέδιλα)

3.Αρμουτσής Μάριος (Αργυρό, 6000μ OW)

4.Πολίτου Διονυσία (Χάλκινο, 6000μ OW)

 

Προπονητές

1.Χαϊδάρης Πέτρος

2.Τσίκλη Βίκυ

 

2.ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (Αργυρό) - (Βαρκελώνη)

1.Διαμαντοπούλου Χρυσή

2.Σταματοπούλου Ιωάννα

3.Τσουκαλά Χριστίνα

4.Διαμαντοπούλου Βασιλική

5.Ελευθεριάδου Νικόλ

6.Πλευρίτου Μαργαρίτα

7.Αβραμίδου Άλκηστη

8.Ασημάκη Αλεξάνδρα

9.Πάτρα Μαρία

10.Χυδηριώτη Ιωάννα

11.Πρωτοπαπά Ελισάβετ

12.Πλευρίτου Ελευθερία

13.Ξενάκη Ελένη

 

Προπονητές

1.Μορφέσης Γιώργος

2.Γερόλυμου Αγγελική

 

3.ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α-Γ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ (Γλασκόβη)

1.Γκολομέεβ Κρίστιαν (Αργυρό, 50μ ελεύθερο)

2.Χρήστου Απόστολος (Χάλκινο, 100μ ύπτιο)

 

Προπονητές

1.Οικονόμου Άκης

2.Βελέντζας Παναγιώτης

 

4.ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (Χρυσό) - (Σομπατέλι)

1.Πιόβαν Ούγκο

2.Μανθογιάννης Σταύρος

3.Πάτερος Θόδωρος

4.Παπανικολάου Νίκος

5.Χαλυβόπουλος Αριστείδης

6.Χαλυβόπουλος Ιπποκράτης

7.Μπραίμης Διονύσης

8.Κουρούβανης Νίκος

9.Δήμου Δημήτρης

10.Καλογερόπουλος Στάθης

11.Αλαμάνος Αλέξανδρος

12.Γραμματικός Αχιλλέας

13.Κεχαλάρης Γιάννης

 

Προπονητές

1.Κραβαρίτης Δημήτρης

2.Πλατανίτης Σάκης

 

5.ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (Χάλκινο) - (Βελιγράδι)

1.Αρχοντάκη Εμμανουέλα

2.Γιαννακέα Αγγελική

3.Μυριοκεφαλιτάκη Μαρία

4.Φουντωτού Ελευθερία

5.Λούδη Αναστασία

6.Νίνου Ειρήνη

7.Νίνου Παναγιώτα

8.Κανετίδου Ελένη

9.Δούλη Βασιλική

10.Κοντονή Ιουλία - Άννα

11.Κατσιμπρή Έφη

12.Γιαννοπούλου Αθηνά

13.Μπιτσάκου Μαργαρίτα

 

Προπονητές

1.Δήμου Κώστας

2.Μελιδόνη Άντι

 

6.ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (Χρυσό) - (Μίνσκ)

1.Δαλμάρας Στέλιος

2.Σπηλιόπουλος Φώτης

3.Παπαναστασίου Αλέξανδρος

4.Κάκαρης Κώστας

5.Γκιουβέτσης Κώστας

6.Νικολαϊδης Δημήτρης

7.Αλαφραγκής Γιάννης

8.Δήμου Δημήτρης

9.Ρομπόπουλος Χαράλαμπος

10.Αγιωργούσης Νίκος

11.Χαλυβόπουλος Αριστείδης

12.Χαλυβόπουλος Ιπποκράτης

13.Καλογερόπουλος Στάθης

 

Προπονητές

1.Λοράντος Τεό

2.Καραμάνης Νίκος

 

7.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΝΕΩΝ (ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ) – (Μπουένος Άιρες)

1.Θώμογλου Σάββας (Αργυρό, 200μ πρόσθιο)

 

Προπονητής

1.Παπαδόπουλος Τάσος

 

8.ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (Χρυσό) - (Ποντεβέρδε)

1.Κούβδου Έλενα

2.Διαμαντοπούλου Χρυσή

3.Τσουκαλά Χριστίνα

4.Διαμαντοπούλου Βασιλική

5.Ελευθεριάδου Νικόλ

6.Πλευρίτου Μαργαρίτα

7.Αβραμίδου Άλκηστη

8.Ασημάκη Αλεξάνδρα

9.Πάτρα Μαρία

10.Χυδηριώτη Ιωάννα

11.Καλαργυρού Αναστασία

12.Πλευρίτου Ελευθερία

13.Ξενάκη Ελένη

 

Προπονητές

1.Μορφέσης Γιώργος

2.Γερόλυμου Αγγελική

 

9.ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ (Ελσίνκι)

1.Παπαστάμος Απόστολος (Αργυρό, 400μ Μ. Ατομική)

 

Προπονητής

1.Τζιλιβάκης Κώστας

 

10.ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ (Τάμπερε)

1.Κουργιαντάκη Όλγα (Αργυρό, Τεχνικό Mixed)

2.Γκορτσιλάς Βασίλης (Αργυρό, Τεχνικό & Ελεύθερο Mixed)

3.Παπαγεωργίου Νικολέτα (Αργυρό,Ελεύθερο Mixed)

 

Προπονητές

1.Θηβαίου Μαρία

2.Τσερνέτσκα Ναταλία

 

11.ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ (Κωνσταντινούπολη)

1.Λιβογιάννης Κώστας (Αργυρά, 100, 200 & 400μ 2πλά πέδιλα)

2.Κωνσταντινίδης Αριστείδης (Αργυρό, 50μ 2πλά πέδιλα)

3.Τερζανίδης Κώστας (Αργυρό, 4χ200μ επιφάνεια, Χάλκινα, 400 & 1500μ επιφάνεια, 4χ2000μ OW)

4.Τσιλικοχρυσός Νεκτάριος (Αργυρά 4χ100 & 4χ200μ επιφάνεια)

5.Κολιπέτρης Βασίλης (Αργυρά, 4χ100 & 4χ200μ επιφάνεια)

6.Νταφόπουλος Θωμάς (Αργυρά, 4χ100 & 4χ200μ επιφάνεια)

7.Βαλαλάς Χρήστος (Αργυρό, 4χ100μ επιφάνεια)

8.Σκυλουράκη Χριστίνα (Χάλκινα 400μ υποβρύχιο, 4χ200μ επιφάνεια & 4χ2000μ OW)

9.Ριτζάκη Ευαγγελία (Χάλκινο, 4χ200μ επιφάνεια)

10.Ακριτίδου Δήμητρα (Χάλκινο, 4χ200μ επιφάνεια)

11.Θωμάκου Ευδοξία (Χάλκινο, 4χ200μ επιφάνεια)

12.Μάκκα Ελπίδα (Χάλκινο, 4χ2000μ OW)

13.Τσιγγέλης Θωμάς (Χάλκινο, 4χ2000μ OW)

 

Προπονητές

1.Καλαϊτζογλίδης Γιάννης

2.Ζαφειριάδης Στέφανος

3.Λιάπης Κλεάνθης

4.Γεωργιάδης Γιώργος

5.Κόκκινος Δημήτρης

6.Καλαμαρίδης Ηλίας

7.Τσίκλη Βίκυ

8.Σιάμος Φραγκίσκος

 

12.ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ) - (Ταραγόνα)

1.Βαζαίος Ανδρέας (Χρυσό, 200μ Μ. Ατομικής, Αργυρό, 4χ100μ ελεύθερο, Χάλκινο, 200μ πεταλούδα)

2.Χρήστου Απόστολος (Χρυσά, 100μ ύπτιο & 4χ100μ Μ. Ομαδικής, Αργυρό, 4χ100μ ελεύθερο, Χάλκινα, 50 & 200μ ύπτιο)

3.Γκολομέεβ Κρίστιαν (Χρυσά, 50μ πεταλούδα, 50μ ελεύθερο & 4χ100μ Μ. Ομαδικής, Αργυρό, 4χ100μ ελεύθερο)

4.Καρπουζλής Γιάννης (Χρυσό, 4χ100μ Μ. Ομαδικής)

5.Δημητριάδης Στέφανος (Χρυσό, 4χ100μ Μ. Ομαδικής, Χάλκινο, 200μ πεταλούδα)

6.Κολιόπουλος Φώτης (Αργυρό, 4χ100μ ελεύθερο)

7.Δράκου Νόρα (Χάλκινα, 50μ ύπτιο, 50μ ελεύθερο & 4χ100μ Μ. Ομαδική)

8.Ντουντουνάκη Άννα (Χάλκινα, 100μ πεταλούδα & 4χ100μ Μ. Ομαδική)

9.Δρασίδου Θάλεια (Χάλκινο, 4χ100μ Μ. Ομαδική)

10.Κλικοπούλου Σοφία (Χάλκινο, 4χ100μ Μ. Ομαδική)

 

Προπονητές

1.Νικολόπουλος Αλέξανδρος

2.Βελέντζας Παναγιώτης

3.Οικονόμου Άκης

4.Χατζηγιαννάκης Αλέξανδρος

5.Καράμπελας Τάσος

6.Παϊπέτης Παναγιώτης

 

13.ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΑΝΔΡΩΝ) – (Αργυρό) - (Ταραγόνα)

1.Φλέγκας Κώστας

2.Ζερδεβάς Μάνος

3.Γεννηδουνιάς Κώστας

4.Δερβίσης Γιώργος

5.Σκουμπάκης Δημήτρης

6.Φουντούλης Γιάννης

7.Καπότσης Μάριος

8.Νικολαϊδης Δημήτρης

9.Κολόμβος Χριστόδουλος

10.Μουρίκης Κώστας

11.Γούνας Αλέξανδρος

12.Βλαχόπουλος Άγγελος

13.Αργυρόπουλος – Κανακάκης Στέλιος

 

Προπονητές

1.Βλάχος Θόδωρος

2.Κραβαρίτης Δημήτρης

 

14.ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ) – (Χάλκινο) - (Ταραγόνα)

1.Διαμαντοπούλου Χρυσή

2.Σταματοπούλου Ιωάννα

3.Τσουκαλά Χριστίνα

4.Διαμαντοπούλου Βασιλική

5.Ελευθεριάδου Νικόλ

6.Πλευρίτου Μαργαρίτα

7.Αβραμίδου Άλκηστη

8.Ασημάκη Αλεξάνδρα

9.Πάτρα Μαρία

10.Πρωτοπαπά Ελισάβετ

11.Χυδηριώτη Ιωάννα

12.Πλευρίτου Ελευθερία

13.Ξενάκη Ελένη

 

 

Προπονητές

1.Μορφέσης Γιώργος

2.Γερόλυμου Αγγελική

 

15.ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ (WORLD SERIES) ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

1.Πλατανιώτη Ευαγγελία (Αργυρό, Τεχνικό Σόλο & Χάλκινα, Ελεύθερο Σόλο & Ελεύθερο Ντουέτο) – Τόκιο

2.Παπάζογλου Ευαγγελία (Χάλκινο, Ελεύθερο Ντουέτο Τόκιο, Αργυρά, Τεχνικό Ομαδικό & Κόμπο, Χάλκινο, Ελεύθερο Ομαδικό, Σύρος)

3.Κοφίδη Βασιλική (Αργυρά, Τεχνικό Ομαδικό & Κόμπο, Χάλκινο, Ελεύθερο Ομαδικό, Σύρος)

4.Κουργιαντάκη Όλγα (Αργυρά, Τεχνικό Ομαδικό & Κόμπο, Χάλκινο, Ελεύθερο Ομαδικό, Σύρος)

5.Βασιλοπούλου Γεωργία (Αργυρά, Τεχνικό Ομαδικό & Κόμπο, Χάλκινα, Ελεύθερο Ομαδικό & Ελεύθερο Ντουέτο, Σύρος)

6.Ταξοπούλου Άννα Μαρία (Αργυρά, Τεχνικό Ομαδικό & Κόμπο, Χάλκινα, Τεχνικό Σόλο & Ελεύθερο Ντουέτο & Ελεύθερο Ομαδικό, Σύρος)

7.Τσόλα Αθανασία (Αργυρά, Τεχνικό Ομαδικό & Κόμπο, Χάλκινο, Ελεύθερο Ομαδικό, Σύρος)

8.Μαλκογεώργου Σοφία (Αργυρά, Τεχνικό Ομαδικό & Κόμπο, Χάλκινο, Ελεύθερο Ομαδικό, Σύρος)

9.Αρμάου Μαρία Ελένη (Αργυρά, Τεχνικό Ομαδικό & Κόμπο, Χάλκινο, Ελεύθερο Ομαδικό, Σύρος)

10.Δίπλα Ιφιγένεια (Αργυρό, Κόμπο, Χάλκινο, Ελεύθερο Ομαδικό, Σύρος)

11.Σαραντίδη Σοφία (Αργυρά, Τεχνικό Ομαδικό & Κόμπο, Χάλκινο, Ελεύθερο Ομαδικό, Σύρος)

12.Ζουζούνη Βιολέτα (Αργυρό, Τεχνικό Ομαδικό)

 

Προπονητές

1.Θηβαίου Μαρία

2.Τσερνέτσκα Ναταλία

 

16.ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΔΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ (Βελιγράδι)

1.Πιπινιάς Γιάννης (Χρυσά, 100μ επιφάνεια, 50μ άπνοια)

2.Παναγιωτίδου Ιωάννα (Χρυσό, 200μ επιφάνεια, Αργυρό, 400μ επιφάνεια)

 

Προπονητές

1.Αδάμ Γιώργος

2.Τσίκλη Βίκυ

 

17.ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ - (Σεβίλη)

1.Αγγελοπούλου Κωνσταντίνα (ΑργυρόΚόμπο, Χάλκινο Ομαδικό)

2.Δεληγιάννη Ελένη (Αργυρό Κόμπο, Χάλκινο Ομαδικό)

3.Φραγκάκη Ελένη (Αργυρό Κόμπο, Χάλκινο Ομαδικό)

4.Γεωργιουδάκη Βιργινία (Αργυρό Κόμπο, Χάλκινα Ντουέτο & Ομαδικό)

5.Γιαλαμά Κρυσταλένια (Αργυρό Κόμπο, Χάλκινα Σόλο, Ντουέτο & Ομαδικό)

6.Καραμέσιου Πηνελόπη (Αργυρό Κόμπο, Χάλκινα Ντουέτο & Ομαδικό)

7.Μισίκεβιτς Ανδριάννα (Αργυρό Κόμπο, Χάλκινο Ομαδικό)

8.Αλατζά Αθηνά (Αργυρό Κόμπο)

9.Κρομμυδάκη Ιφιγένεια (Αργυρό Κόμπο)

10.Θεοδωρίδου Θωμαϊς (Αργυρό Κόμπο)

11.Μπέκου Κατερίνα (Αργυρό Κόμπο)

12.Ελένη Σταυρούλα – Βάια (ΧάλκινοΟμαδικό)

 

Προπονητές

1.Θηβαίου Μαρία

2.Καφετζή Ευγενία

3.Τάσιος Κυριάκος

 

18.ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΝΕΩΝ (ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ) (Βελιγράδι)

1.Μόλβαλης Νίκος (Χρυσά, 3μ Συγχρονισμένων, 3μ Α', Σταθερά συγχρονισμένων, 1μ Α', Σταθερά Α')

2.Τσιρίκος Θάνος (Χρυσά, 3μ Συγχρονισμένων, Σταθερά Συγχρονισμένων,Αργυρό, Σταθερά Α', Χάλκινο, 3μ Α')

3.Ευθυμίου Μελίτη (Αργυρό 1μ Α')

4.Γεωργοπούλου Λυδία - Αγγελική (Αργυρά1μ Β' & Σταθερά Β')

5.Μορφίδης Χρήστος (Αργυρό 1μ Β', Χάλκινο 3μ Β')

6.Μωραϊτης Ιάσων (Αργυρό Σταθερά Β')

7.Αυθίνος Θεόφιλος (Χάλκινο A')

 

Προπονητές

1.Φυρίγος Πέτρος

2.Μπίμης Θωμάς

3.Σακαλής Ηρακλής

Η ΚΟΕ, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, τίμησε ως μικρό δείγμα ευγνωμοσύνης της και όσους με τον ένα ή άλλο τρόπο πρόσφεραν και συνέβαλαν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στα Αθλήματα της.

Ειδικότερα τίμησε, τον Σπύρο Γιαννιώτη, τους Χορηγούς της (STOIXIMAN, ARENA, METROPOLITAN, NOXZEMA, ERT, POOLSPORT), το Ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος”, τον συνάδελφο Γιώργο Χούπη, τον τέως Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας επί 9ετία Ζήνωνα Αθανασιάδη, τον πρώην διεθνή πολίστα και παγκόσμιο πρωταθλητή της Άρσης Βαρών σε πάγκο Κώστα Δήμου και την πρωταθλήτρια ομάδα Ευρώπης στο Τσάμπιονς Λιγκ Ανδρών, για το 2018, τον Ολυμπιακό.

 

 

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Ν.β.Χ.