ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Λίστα στη ΓΓΑ για κατ' εξαίρεση προπόνηση αθλητών, εν όψει διεθνών διοργανώσεων, μετά από άδεια της

  12.03.2021 14:26       3204

Από το γραφείο του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γιώργου Μαυρωτά, εστάλη σήμερα (12/3/2021) και ώρα 13.00, το ακόλουθο έγγραφο που αφορά την προετοιμασία αθλητών – τριών εν όψει προσεχών διεθνών διοργανώσεων:

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Εκ μέρους του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γεωργίου Μαυρωτά και σε συνέχεια του με αρ. Πρωτ. Οικ. ΥΠΠΟΑ/90660/05/03/2021 σχετικού μας εγγράφου, παρακαλούμε όπως μας γνωστοποιήσετε εάν υπάρχουν επίσημες διεθνείς διοργανώσεις οι οποίες αναμένεται να διεξαχθούν κατά το χρονικό διάστημα Μαρτίου – Μαϊου 2021 και στις οποίες συμμετέχουν οι εθνικές ομάδες των αθλημάτων που καλλιεργεί η Ομοσπονδία σας.

Στην περίπτωση αυτή, παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε τον σχετικό κατάλογο αθλητών και προπονητών προκειμένου να μπορούν να κάνουν χρήση των κολυμβητηρίων για την προετοιμασία τους, εν όψει των εν λόγω διεθνών διοργανώσεων.

Παρακαλούμε όπως δεν συμπεριληφθούν τα μέλη της προ ολυμπιακής ομάδας στον εν θέματι κατάλογο, καθότι ήδη τους επιτρέπεται η κατ' εξαίρεση χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων.
Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή, εποικοδομητική συνεργασία

Με εκτίμηση”

Η ΚΟΕ, τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα αποστείλει τον σχετικό κατάλογο, ώστε να επιτραπεί πλέον και στους αθλητές / τριες, που περιλαμβάνονται σ' αυτόν, η προπόνηση τους εν όψει των συγκεκριμένων διεθνών διοργανώσεων.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ