ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Stoiximan ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / FINAL-8 ΑΝΔΡΩΝ

Μάνος Ζερδεβάς: «Ήρθαμε για να δείξουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

  10.05.2024 21:39       887

Ο Ολυμπιακός θα παίξει αύριο (17:30, ΕΡΤ3) στον 32ο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, στο κολυμβητήριο του Λαιμού, και θα διεκδικήσει με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης το 25ο τρόπαιο, και 7ο σερί.

Ο Μάνος Ζερδεβάς τόνισε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας: «Αυτά τα παιχνίδια που είναι νοκ άουτ πάντα είναι επικίνδυνα, ήμασταν σοβαροί και σε άμυνα και σε επίθεση. Από το ημίχρονο ξεκαθάρισε το τοπίο καθώς δείξαμε την ανωτερότητα μας. Δεν σημαίνει κάτι η πρόκριση στον τελικό, η κατάκτηση του τροπαίου είναι ο στόχος. Και αύριο θέλουμε να πετύχουμε το πρώτο στόχο της χρονιάς. Ομάδες όπως ο Πανιώνιος, ο Απόλλωνας Σμύρνης, το Περιστέρι είναι κοντά, είναι τρεις μέρες που όποιος φανεί καλύτερος παίρνει και την πρόκριση, το Κύπελλο είναι θεσμός των εκπλήξεων. Είμαστε επαγγελματίες αθλητές, δουλεύουμε πάντα στο 100% στις προπονήσεις, στόχος μας είναι η νίκη είτε είναι εύκολα τα παιχνίδια είτε δύσκολα. Ήρθαμε για να δείξουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί. Δεν πρέπει να δίνουμε δικαιώματα καθώς όλοι οι αντίπαλοι θέλουν να μας «κατεβάσουν» από το θρόνο για αυτό δεν έχουμε το περιθώριο και για δοκιμές εν όψει Τσάμπιονς Λιγκ».

Ο Γιώργος Καλαϊτζής από τον Πανιώνιο: «Ξέραμε από την αρχή πως η αποστολή μας δεν ήταν εύκολη. Για ένα ημίχρονο μείναμε κοντά στο σκορ. Συνεχίζουμε στο πρωτάθλημα. Είμαστε απογοητευμένοι καθώς και εκεί δεν τα καταφέραμε και μείναμε και εκτός στόχων στην Ευρώπη. Η χρονιά δεν ήταν καλή, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περιμέναμε, θα πρέπει να δούμε τί έφταιξε, τί πήγε λάθος και να ανασυνταχθούμε».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος