ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / WORLD LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

Μάνος Ζερδεβάς: «Το πρόβλημα στο σκοράρισμα συνεχίστηκε, όνειρο ζωής η Ολυμπιάδα»

  14.11.2019 11:18       783

Η Εθνική ομάδα Υδατοσφαίρισης των Ανδρών ηττήθηκε στην πρεμιέρα των προκριματικών του World League από την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ιταλία με 9-6 στο Παπαστράτειο, την Τρίτη (12/11).

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας, ο διεθνής τερματοφύλακας Μάνος Ζερδεβάς, ανέφερε: "Το πρόβλημα στο σκοράρισμα που είχαμε το καλοκαίρι συνεχίστηκε και με την Ιταλία. Αμυντικά τα πήγαμε καλά και στην προετοιμασία θα δουλέψουμε αρκετά πάνω σε αυτό. Κάποια παιδιά λείπουν στο εξωτερικό, περιμένουμε να βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί, ώστε να γίνει η ομαδοποίηση που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια. Φέτος είναι μία πολύ σημαντική χρονιά για όλους, η Ολυμπιάδα είναι όνειρο ζωής και θα τα δώσουμε όλα στο Ευρωπαϊκό και στα προκριματικά των Ολυμπιακών Αγώνων αν δεν τα καταφέρουμε στη Βουδαπέστη, ώστε να πετύχουμε το στόχο μας".

Με τη σειρά του, ο Μάριος Καπότσης τόνισε: "Το παιχνίδι χάθηκε στον παίκτη παραπάνω, είμασταν κακοί εκεί και το αποδεικνύει το αποτέλεσμα. Είχαμε σωστές επιλογές όταν κερδίζαμε αποβολή, αλλά είμασταν αναποτελεσματικοί στο τελείωμα των επιθέσεων. Η ιστορία έχει δείξει ότι πρέπει να πετύχουμε, πρέπει να είμαστε συμπαγείς σε αυτή τη μεγάλη σεζόν και θεωρώ ότι θα είμαστε πολύ καλοί εκεί που πρέπει".

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Ν.β.Χ.