ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Μαντής και άμυνα έδωσαν την πρώτη νίκη στον ΝΟ Χίου Astra Airlines, 9-5 τον ΠΑΟΚ

  19.10.2019 17:17       1922

Το πρώτο του πολύ σημαντικό τρίποντο και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο, πήρε ο ΝΟ Χίου Astra Arlines στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών. Η ομάδα της μαστίχας επιβλήθηκε με 9-5 του ΠΑΟΚ στο Ιωνικό κολυμβητήριο του ακριτικού νησιού για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Το συγκρότημα του Γιώργου Ντόσκα ήταν καταιγιστικό στο πρώτο ημίχρονο και παράλληλα δεν επέτρεψε στον Δικέφαλο του Βορρά να σκοράρει για 18 λεπτά και 26 δευτερόλεπτα από την έναρξη του αγώνα, με σφιχτή άμυνα και με τον τερματοφύλακά του Αδαμάντιο Μαντή να βρίσκεται σε εκπληκτική μέρα και να κατεβάζει ρολά. Έτσι οι Χιώτες προηγήθηκαν μέχρι εκείνο το σημείο με 7-0. Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ αντέδρασε, αλλά ήταν αργά.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο αγώνα μαζεύτηκαν χρήματα για τη θεραπεία του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ από την Εύβοια που έχει διαγνωσθεί με νωτιαία μυική ατροφία και χρειάζεται το ποσό των 3.000.000 ευρώ προκειμένου να πραγματοποιήσει θεραπεία στη Βοστώνη.

ΝΟ ΧΙΟΥ Astra Airlines – ΠΑΟΚ 9-5

Οκτάλεπτα: 4-0, 2-0, 2-2, 1-3.

ΝΟ ΧΙΟΥ Astra Airlines (Γιώργος Ντόσκας): Μαντής, Μιμίδης Σ. 2, Μιμίδης Μ., Μπερτόλης 1, Παππάς, Κουλιεράκης 1, Κανδιόγλου 2, Φραγκιαδούλης, Μαρουλάς, Κουρλιάφτης 2, Καλαργυρός 1, Ντούλος, Καρακούρος Ι., Καρακούρος Μ., Γκίλλας.

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Γρηγοριάδης, Σαρησάββας, Λέκιτς, Προσινικλής Ν., Νικολαΐδης Ι., Κεχαλάρης 1, Καλαϊτζής 1, Παυλίδης 1, Παπάκος 2, Προσινικλής Π., Μπλάζεβιτς, Κουγιούνης, Μανθογιάννης, Βοζίκης.

Διαιτητές: Κουρτίδης, Κραβαρίτης

Αλυτάρχης: Γιώργος Κατσαρός

Παρατηρητής: Νίκος Βασιλείου

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής