ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Μαργαρίτα Πλευρίτου: «Θα δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο» - Ντίνος Γενηδουνιάς: «Θέλουμε πάντα να πρωταγωνιστούμε»

  18.04.2023 18:01       593

Η Μαργαρίτα Πλευρίτου και ο Ντίνος Γενηδουνιάς ήταν οι δυο εκπρόσωποι των Εθνικών μας ομάδων Υδατοσφαίρισης που είχαν ενεργό ρόλο στη διαδικασία της κλήρωσης των Ομίλων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Ανδρών / Γυναικών, που θα γίνει στη Φουκουόκα, 14-29 Ιουλίου 2023.

«Όλα κρίνονται μέσα στη  πισίνα, και ένα παιχνίδι που το θεωρείς πως είναι εύκολο, ίσως δεν αποδειχτεί έτσι και μπορεί να την «πατήσεις». Όλα τα παιχνίδια απαιτούν αυξημένη συγκέντρωση και ιδιαιτέρως τα «εύκολα». Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, θα κάνουμε την προετοιμασία που χρειάζεται, και θα δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο», τόνισε η Μαργαρίτα Πλευρίτου στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ.

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς, είπε από τη πλευρά του: «Μου αρέσει η κλήρωση, μπορούμε να πούμε ότι είμαστε το φαβορί για τη πρώτη θέση του ομίλου μας, αλλά πρέπει να το δείξουμε μέσα στη πισίνα. Η Αυστραλία και οι ΗΠΑ είναι δυο καλές ομάδες, το Καζακστάν σίγουρα είναι υποδεέστερη. Είναι εξόχως τιμητικό που η Ελλάδα βρίσκεται στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας των ομάδων, αποτέλεσμα βεβαίως σκληρής δουλειάς και πολύ καλών αποτελεσμάτων στις μεγάλες διοργανώσεις, είμαστε πολύ υπερήφανοι. Δεν μας φτάνει βεβαίως μια φορά, θέλουμε σε όλες τις διοργανώσεις να διακρινόμαστε και να πρωταγωνιστούμε».  

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος