ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ / ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Μαρία Αλζιγκούζη - Κομηνέα: «Σπουδαία, ξεχωριστή στιγμή - Αποφασισμένες και για άλλες διακρίσεις» (pics)

  10.06.2024 23:53       1105

Με μια εξαιρετική εμφάνιση στον τελικό του Τεχνικού Ομαδικού της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου του Βελιγραδίου, η Εθνική μας ομάδα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, που είναι και το πρώτο στο συγκεκριμένο αγώνισμα για την Ελλάδα στην ιστορία της διοργάνωσης.

Η Μαρία Αλζιγκούζη Κομηνέα, βασικό στέλεχος της συγκεκριμένης ομάδας, δήλωσε σχετικά στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας:

«Η κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο Ερωπαϊκό, σήμερα, είναι μια σπουδαία, μια ξεχωριστή στιγμή για την ομάδα μας και μας δικαιώνει για τη σκληρή και μεθοδική δουλειά που κάνουμε, αλλά και για την αφοσίωση που έχουμε όλοι μαζί, αθλήτριες, προπονήτριες και υποστηρικτικό τιμ, στον μεγάλο στόχο.

Αυτή η επιτυχία μας γεμίζει χαρά κι ενθουσιασμό και μας δίνει ώθηση για τη συνέχεια της διοργάνωσης. Έχουμε μπροστά μας άλλους δυο τελικούς και είμαστε αποφασισμένες να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να φέρουμε ακόμη περισσότερες διακρίσεις. Η ελληνική Καλλιτεχνική Κολύμβηση κάνει συνεχώς σημαντικά βήματα προόδου».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής