ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Άντριτς

«Μας έδιναν όλοι συγχαρητήρια»

  30.01.2012 20:26       1131

Ευχαριστημένος από την επίδοση της ελληνικής ομάδας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έμεινε ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Ντράγκαν Άντριτς όπως δήλωσε κατά τη διάρκεια της άφιξης της εθνικής μας στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

«Είμαι ικανοποιημένος. Γενικά είμαι αρκετά ικανοποιημένος, οι παίκτες έπαιξαν καλύτερα από ότι περίμενα με μεγάλες ομάδες όπως η Ουγγαρία, η Ιταλία και το Μαυροβούνιο. Δεχόμασταν συγχαρητήρια από όλους, από άλλους παίκτες, προπονητές και ανθρώπους του χώρου για την πρόοδο που έχουμε κάνει, για το επίπεδο που έχουμε φτάσει, την παρουσία μας στο νερό και την ατμόσφαιρα που έχει η ομάδα. Δείξαμε ότι είμαστε πειθαρχημένοι. Στο παιχνίδι με τη Γερμανία θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, είχαμε κάποια προβλήματα με τη διαιτησία αλλά σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος. Παίξαμε καλή άμυνα, χωρίς να κάνουμε σκληρό παιχνίδι και όλοι το πρόσεξαν αυτό. Παίξαμε πολλή καλή άμυνα», δήλωσε αρχικά ο Ντράγκαν Άντριτς.

Όσον αφορά στο Προολυμπιακό τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Έντμοντον, σχολίασε:  «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Θα είναι ένα τουρνουά σαν… πόλεμος. Είναι ένα πολύ σημαντικό τουρνουά για όλους μας, τη Γερμανία, τη Σερβία, το Μαυροβούνιο, για όλους αφού όλοι θέλουμε να πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τώρα για περίπου ένα μήνα, οι παίκτες έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα με τις ομάδες τους και στη συνέχεια για περίπου τέσσερις εβδομάδες θα ακολουθήσει προετοιμασία για να αναλύσουμε τα πάντα αναφορικά με τα παιχνίδια στο Έντμοντον. Υπάρχουν πολλά πράγματα στα οποία πρέπει να δουλέψουμε αλλά είμαι αισιόδοξος. Βλέπω ότι στην ομάδα υπάρχει μεγάλη πρόοδος, παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμαστε αλλά χρειαζόμαστε παιχνίδια. Χάνουμε από μεγάλες ομάδες, ίσως επειδή είναι καλύτερες από εμάς αλλά και επειδή παίζουν δυνατά παιχνίδια περισσότερα από εμάς. Χρειαζόμαστε παιχνίδια για να προετοιμαστούμε καλύτερα».

Για το στάδιο προετοιμασίας που ακολουθεί, «Έχουμε παιχνίδια με τη Ρουμανία και την Τουρκία για το World League, ενδεχομένως να προγραμματίσουμε και άλλα για να φτιάξουμε γρήγορα πράγματα που χρειαζόμαστε. Σημαντική είναι και η 19η Φεβρουαρίου, οπότε είναι η κλήρωση για το Προολυμπιακό τουρνουά», ήταν τα λόγια του Ντράγκαν Άντριτς.

Εάν προτιμά κάποια ομάδα στο Έντμοντον είτε επιθυμεί να αποφευχθεί κάποια άλλη, ο Σέρβος προπονητής είπε: «Έχουμε να παίξουμε καλά. Πρώτα είναι οι Όμιλοι και μετά χιαστί παιχνίδια, οπότε δεν μπορούμε να επιλέξουμε. Θα είμαστε έτοιμοι για όλα».

Γραφείο Τύπου: Νίκος Χαραλαμπόπουλος