ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Πέτρος Φυρίγος

«Μας λείπουν αγώνες»

  15.02.2012 12:41       1292

Στο Σάουθεντ της Βρετανίας, συνεχίζουν την προετοιμασία τους οι Έλληνες καταδύτες, ενόψει του 18ου Παγκοσμίου Κυπέλλου της FINA (20-26/2), που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο και θα κριθούν τα ολυμπιακά εισιτήρια.

Οι Αλέξανδρος Μάνος, Στέφανος Παπαρούνας και Μιχάλης Τζίφας, συνοδευόμενοι από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Πέτρο Φυρίγο, προπονούνται με την ολυμπιακή ομάδα της Αγγλίας, όπου και θα παραμείνουν έως αύριο, καθώς από τις 17 του μήνα θα μεταβούν στον τελικό τους προορισμό το Λονδίνο.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Πέτρος Φυρίγος, αναφέρθηκε στην εξέλιξη της προετοιμασίας, δηλώνοντας  πολύ ευχαριστημένος, αλλά παραμένει ανήσυχος, γιατί λείπουν αγώνες από τους Έλληνες καταδύτες: «Οι συνθήκες  προπόνησης είναι πάρα πολύ καλές. Το γυμναστήριο είναι τέλειο , όπως και η πισίνα. Προετοιμαζόμαστε με την Εθνική ομάδα της Αγγλίας και αυτό βοηθάει τα παιδιά, κυρίως ψυχολογικά. Και οι τρεις είναι καλά, δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα τραυματισμών, απλά μας προβληματίζει η έλλειψη αγώνων. Τα παιδιά, λόγω των προβλημάτων και την έλλειψη πισίνας, έχουν να λάβουν μέρος σε αγώνες από τον περασμένο Ιούλιο, του 2011».

Ο κ. Φυρίγος τόνισε τέλος ότι: «Στο Λονδίνο, θα παλέψουμε για το καλύτερο και ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε».

Στη φωτογραφία ο Αλέξανδρος Μάνος σε μια προσπάθειά του

Γραφείο Τύπου: Νίκος Χαραλαμπόπουλος