ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Κώστας Μουρίκης

«Μας πείσμωσε η ήττα από το Μαυροβούνιο»

  17.07.2014 19:10       513

Για την ευρεία νίκη της Εθνικής μας ομάδας Ανδρών υδατοσφαίρισης απέναντι στη Ρωσία με 12-6 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Βουδαπέστης, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, ο Κώστας Μουρίκης:

«Το όπλο μας ήταν σε ένα ακόμη παιχνίδι η άμυνα. Από εκεί ξεκινά το παιχνίδι μας, παίρνουμε ρυθμό και οργανώνουμε τις επιθέσεις μας. Κρατήσαμε τους Ρώσους  χαμηλά, στα 6 γκολ, που ήταν και ο σκοπός μας και από κει και πέρα δουλέψαμε καλά τόσο στον παίκτη παραπάνω, όσο και στον παίκτη λιγότερο. Έτσι μπορέσαμε να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και τελικά φτάσαμε σε μια νίκη που μας δίνει το ψυχολογικό αβαντάζ για τη συνέχεια. Δεν αξίζαμε τέτοια ήττα από το Μαυροβούνιο και αυτό μας πείσμωσε, κάτι που φάνηκε και στα δύο παιχνίδια με Γεωργία και Ρωσία».

Επόμενο παιχνίδι για την Εθνική μας ομάδα το Σάββατο με τη Ρουμανία. Ο διεθνής φουνταριστός της Ελληνικής ομάδας σχολίασε: «Έχουμε ένα παιχνίδι με τη Ρουμανία και μετά ακολουθεί το παιχνίδι με την Ιταλία για να δούμε και ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουμε στα χιαστί. Εμείς θεωρούμε δεδομένο στόχο την εξάδα και από κει και πέρα ότι καλύτερο». 

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος