ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Χριστόδουλος Κολόμβος

Μας στοίχισαν τα δύο χαμένα πέναλτι

  31.03.2013 17:04       671

Στη θετική εμφάνιση των Ελλήνων διεθνών, παρά την ήττα χθες από την Κροατία με 5-4 στη Ριέκα για την τελευταία αγωνιστική του Γουόρλντ Λίγκ, αλλά και στη βελτίωση της εικόνας της Εθνικής ομάδας, στάθηκε σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ ο φουνταριστός και σκόρερ 2 τερμάτων στον αγώνα, Χριστόδουλος Κολόμβος:

«Ήταν μια καλή εμφάνιση για την ομάδα μας. Δείξαμε πως παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι. Είχαμε πάθος στο παιχνίδι μας και ειδικότερα στο αμυντικό κομμάτι. Βγήκαν στο νερό πολλά από αυτά που θέλαμε και είχαμε σχεδιάσει.

Ήταν ακόμα μια ήττα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, αλλά οφείλουμε να κρατήσουμε τα θετικά στοιχεία και να δουλέψουμε σκληρά για να αποφύγουμε τα λάθη στη συνέχεια. Μας στοίχισαν, τόσο το κακό μας ποσοστό γι’ ακόμη μια φορά στον παίκτη-παραπάνω, αλλά και τα δύο χαμένα πέναλτι, τα οποία αν είχαν μπει ίσως ήταν εντελώς διαφορετικά τα πράγματα στο παιχνίδι.

Βέβαια αυτή η ήττα δε σημαίνει τίποτα για εμάς, αφού ήταν ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς. Είμαστε μια πολύ νεανική ομάδα και πρέπει να υπάρξει από όλους υπομονή για να έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουμε. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας με μεγάλο στόχο το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βαρκελώνης τον ερχόμενο Ιούλιο, όπου πιστεύω πως θα εμφανιστούμε κατά πολύ βελτιωμένοι σε σχέση με τώρα.»

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος