ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Με «15» διεθνείς στην Πάτρα η Εθνική Ανδρών

  08.03.2014 16:03       1050

ΦΩΤΟ: Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών Σάκης Κεχαγιάς

Τους 15 διεθνείς πολίστες που θα ταξιδέψουν αύριο (9/3) στην Πάτρα, ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης Ανδρών Σάκης Κεχαγιάς, μετά την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (8/3) στο Εθνικό Κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά.

Είναι οι: Κώστας Τσαλκάνης, Στέφανος Γαλανόπουλος (τερματοφύλακες), Κυριάκος Ποντικέας, Άγγελος Βλαχόπουλος, Χριστόδουλος Κολόμβος, Κώστας Μουρίκης, Γιάννης Φουντούλης, Βαγγέλης Δελακάς, Αλέξανδρος Γούνας, Μάριος Καπότσης, Χρήστος Αφρουδάκης, Μανώλης Μυλωνάκης, Κώστας Γούβης, Θανάσης Χρυσοσπάθης, Μάριος Χατζηγούλας.

Εκτός αποστολής μένουν οι: Κώστας Γαλανίδης, Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Μανώλης Πρέκας και Γιώργος Δερβίσης.

Στην Πάτρα μεταβαίνουν επίσης ο συνεργάτης του ομοσπονδιακού τεχνικού Βαγγέλης Πάτρας, η φυσικοθεραπεύτρια Έφη Βούλγαρη και ο έφορος της Εθνικής μας ομάδας Σωτήρης Σταθάκης.

Η Εθνική μας ομάδα θα συνεχίσει στην αχαϊκή πρωτεύουσα την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Τρίτης (11/3) με την Κροατία, στο φινάλε των υποχρεώσεων της στα προκριματικά του Γουόρλντ Λιγκ για τον  Β΄ Όμιλο της Ευρώπης.

Οι Κροάτες, που έχουν ακόμη ένα παιχνίδι στον Όμιλο, με την Ουγγαρία εκτός έδρας (15 Απριλίου), έρχονται στην Αθήνα μέσω Βιέννης το μεσημέρι της Δευτέρας και στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για την Πάτρα.

Το παιχνίδι της Τρίτης, στο «Αντώνης Πεπανός», θα αρχίσει στις 20.00 με διαιτητές τους Άντριγια Ντζουράσκοβιτς (Μαυροβούνιο) και Φέρενς Τοτ (Ρουμανία). Παρατηρητής από πλευράς Fina είναι ο Εβγκένι Σαρόνοφ (Ρωσία).

Η Εθνική μας θα αγωνιστεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην Πάτρα, μετά τον αγώνα με την Ουγγαρία (11 Φεβρουαρίου) η οποία μετά τη νίκη της (12-11) προηγείται στη βαθμολογία του Ομίλου μας.

1.Ουγγαρία        28-23     8

……………………………………………..

2.ΕΛΛΑΔΑ           28-31     5

3.Κροατία           18-20     2

Η τελική φάση του φετινού Γουόρλντ Λιγκ είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στο Ντουμπάι, 16-21 Ιουνίου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ