ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ / ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Με 17 μετάλλια στις αποσκευές...στο δρόμο για το Παρίσι (pics)

  24.06.2024 19:43       798

Τί ωραία ατμόσφαιρα δημιουργήθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για την άφιξη της πλέον επιτυχημένης αποστολής σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης…

Γονείς, παππούδες, γιαγιάδες, φίλοι και συγγενείς «ντυμένοι» με τη γαλανόλευκη βρέθηκαν εκεί, να υποδεχτούν τα καμάρια τους, τα καμάρια μας. Καθόλου τυχαίο πως η αποστολή από το Βελιγράδι καθυστέρησε μια ώρα περίπου: 17 μετάλλια, προκρίσεις, τελικοί, ρεκόρ, ε…δεν δηλώνονται στο πιτς φυτίλι…παίρνει ώρα!

Πανηγυρική η ατμόσφαιρα, τα χαμόγελα περίσσευαν αλλά τα λόγια μετρημένα. Τόσο…όσο καθώς ακολουθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και άπαντες γνωρίζουν ότι η δουλειά συνεχίζεται ακόμα πιο σκληρή. Μόνοι τους άλλωστε οι πρωταγωνιστές, αυτοί και αυτές που έκαναν εκπληκτικά και πρωτόγνωρα πράγματα επί μια εβδομάδα στο Βελιγράδι δίνουν το σύνθημα της ταπεινότητας, της σεμνότητας, του «με σκυμμένο το κεφάλι συνεχίζουμε για τον μεγαλύτερο στόχο». Άλλωστε ο αθλητής που περνάει στην ιστορία, ξεχωρίζει και μέσα στη πισίνα αλλά και έξω από αυτή.

Τους υποδέχθηκαν, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς και εκ μέρους της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας ο Γενικός Γραμματέας, Στέφανος Αυγουλέας, τα μέλη του Δ.Σ., Εύη Μωραϊτίδου και Τζώνυ Καλημέρης και ο Τεχνικός Διευθυντής Κολύμβησης ΚΟΕ, Ευάγγελος Κοζομπόλης.

Πάντα τέτοια…

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος