ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Με 400 μαθητές στις εξέδρες το καμπ της Εθνικής με Ολυμπιακό - «Μάθημα» από τον Βλάχο και τους διεθνείς (pics)

  08.11.2022 15:32       785

Μια ιδιαιτέρως ξεχωριστή, συγκινητική και διδακτική σκηνή εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης (8/11) στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά, στο πλαίσιο του προπονητικού καμπ της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών.

Στη διάρκεια του ανεπίσημου φιλικού παιχνιδιού (προπονητικού διπλού) του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με τον Ολυμπιακό, 400 μαθητές από το 3ο Λύκειο Αγίου Δημητρίου βρέθηκαν στις εξέδρες του κολυμβητηρίου -μετά και από συνεννόηση με τους υπευθύνους της Εθνικής ομάδας, σε μια ιδέα του γραφείου αθλητισμού του Λιμενικού Σώματος-, είδαν τον αγώνα και αποθέωσαν τους ασημένιους Ολυμπιονίκες και χάλκινους παγκόσμιους πρωταθλητές.

Στη συνέχεια ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος και οι διεθνείς συνομίλησαν με τους μαθητές, που διδάχτηκαν έτσι ένα διαφορετικό και ξεχωριστό "μάθημα" το οποίο θα θυμούνται σε όλη τους τη ζωή. Απαθανάτισαν, φυσικά, τις όμορφες στιγμές σε φωτογραφικά στιγμιότυπα.

Ανάλογες δράσεις και ομιλίες αναμένονται από τον ομοσπονδιακό τεχνικό και τους διεθνείς και σε άλλα κολυμβητήρια.

Να σημειώσουμε ότι σήμερα Τρίτη (8/11), το βράδυ (στις 19:00), είναι προγραμματισμένο το δεύτερο φιλικό μεταξύ Εθνικής και Ολυμπιακού.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής