ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Με 9 ομάδες η κλήρωση της Δευτέρας

  21.03.2015 16:16       805

Εννιά (9) συνολικά ομάδες θα μετάσχουν στην κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας υδατοσφαίρισης Ανδρών, την Δευτέρα (23/3) στα γραφεία της ΚΟΕ (13.00).

Από την Α1 μετέχουν: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΠΑΟΚ, ΝΟ ΧΙΟΥ, ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, ΥΔΡΑΪΚΟΣ και από την Α2: ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ.

Αποσύρθηκε η ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ, ενώ ΝΟ ΧΙΟΥ και ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ μετέχουν κανονικά, μετά την οριστική διαπίστωση πως είχαν όντως δηλώσει εμπρόθεσμα συμμετοχή, που δεν κατέστη όμως δυνατό να είναι γνωστό στην ΚΟΕ λόγω τεχνικών προβλημάτων στην επικοινωνία των δύο πλευρών, περί τα τέλη Νοεμβρίου.

Αρχικά στην κλήρωση της Δευτέρας θα κληρωθεί ένα Ζευγάρι, από τις 9 συνολικά ομάδες που θα είναι στην κληρωτίδα. Ο Νικητής του ζευγαριού αυτού θα κληρωθεί στη συνέχεια με τις υπόλοιπες 7 ομάδες ώστε να βγούνε τα 4 ζευγάρια. Οι Νκητές των ζευγαριών αυτών προκρίνονται στο Φάιναλ Φορ.

Οι ημερομηνίες των παιχνιδιών, τόσο του πρώτου ζευγαριού για να βγει η ομάδα που θα συμπληρώσει την 8άδα, όσο και των άλλων 4 - νοκ άουτ - παιχνιδιών, θα ανακοινωθούν την Δευτέρα στην Κλήρωση. 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ