ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Με ανατροπή η δεύτερη νίκη για τον ΝΟ Βουλιαγμένης, 12-9 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη

  19.10.2019 19:18       661

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης πέτυχε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών και αυτή τη φορά εκτός έδρας.

Η ομάδα του Χρβόγιε Κόλιανιν, στηριζόμενη κυρίως στα νέα παιδιά της (καθώς απουσίαζαν ο τιμωρημένος Αφρουδάκης και ο τραυματίας Ποντικέας, που αναφέρεται στο φύλλο αγώνα αλλά δεν αγωνίστηκε), κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του αξιόμαχου Πανιωνίου, μέσα στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, με 12-9, κάνοντας, μάλιστα ανατροπή.

Οι Νεοσμυρνιώτες προηγήθηκαν με 3-0 και 4-1, αλλά οι Βουλιαγμενιώτες βελτιώθηκαν στη συνέχεια σε όλους τους τομείς (από το τέλος της 2ης περιόδου) και με κορυφαίους σκόρερ τους Γκιουβέτση (5 γκολ) και Μπάσιτς, Καλογερόπουλο (από 3) κατάφεραν να ανατρέψουν τα δεδομένα και να φτάσουν στη νίκη με το τελικό 12-9.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 9-12

Οκτάλεπτα: 4-3, 1-3, 2-2, 2-4.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Φλέγκας, Καζάζης 1, Γεωργακόπουλος, Σπούνερ, Δημακόπουλος, Καρακάσης, Γιαννόπουλος 4, Νταλάπας, Αλεξίου 1, Γαβαλάς Σ., Βέκκος 3, Δήμου Δ., Στάθας, Παττακός, Μπουζάλας.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγιε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μπάσιτς 3, Καλογερόπουλος 3, Γκιουβέτσης 5, Καστρινάκης, Γούβης, Σταμέλος, Παπανικολάου Γ. 1, Ποντικέας, Κουρούβανης Ν., Χαλκιάς, Βούξεβιτς, Ανδρεάδης, Ηλιόπουλος, Βλάσσης.

Διαιτητές: Κουρέτας, Βασιλείου Κ.

Αλυτάρχης: Λευτέρης Γιαννέλλης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής