ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / PLAY OFF ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ 5-8

Με ανατροπή ο ΠΑΟΚ Domus Ergo υπέταξε τον Εθνικό, 10-9 στο Ποσειδώνιο

  22.04.2023 16:58       15526

O ΠΑΟΚ Domus Ergo κατάφερε με ανατροπή στο δεύτερο μισό του αγώνα να πάρει την υπερπολύτιμη νίκη, με 10-9 επί του Εθνικού Πειραιά, στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα της σειράς των πλέι οφ για τις θέσεις 5η-8η του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Ανδρών και έκανε αποφασιστικό βήμα για τη διεκδίκηση της 5ης θέσης.

Η ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου κατάφερε τελικά να υπερασπιστεί την έδρα της και να έχει πλεονέκτημα για Ευρώπη. Ο δεύτερος μεταξύ τους αγώνας είναι την Τετάρτη (26/4) στον Πειραιά και η σειρά κρίνεται στις δύο νίκες.

Το συγκρότημα του Φάνη Κουντουδιού ξεκίνησε καλύτερα στο πρώτο μισό, αφού δημιούργησε βραχύ προβάδισμα με το 6-4, όμως ο ΠΑΟΚ έδειξε υπομονή σε άμυνα και επίθεση, φτάνοντας στη μεγάλη ανατροπή στο τρίτο οκτάλεπτο του αγώνα, προηγήθηκε και με 9-6 στις αρχές του τέταρτου και είχε τον έλεγχο μέχρι το τελικό 10-9.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 10-9

Οκτάλεπτα: 2-2, 2-4, 4-0, 2-3.

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος, Παπαμανωλιουδάκης, Προσινικλής Ν. 1, Καλαργυρός 1, Κεχαλάρης 1, Μιλάρντοβιτς 3, Τσολακούδης, Χαραλαμπόπουλος 2, Προσινικλής Π. 1, Κούπμαν 1, Καραντζάς, Αλειφτήρας, Σάλεχ, Λασκαρίδης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Κατσαγούνος 1, Τεσάνοβιτς 2, Μπέτο, Θεοδόσης - Παπαλουκάς 1, Παπαδόγκωνας 2, Βιτέλλας, Πρωτοψάλτης 1, Μπεριστιάνος, Μαθιόπουλος 1, Λαδάς, Δροσόπουλος, Βαλλιανάτος 1.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Κυράνης Κ.

Αλυτάρχης: Αντώνης Ρέντας

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής