ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Με ανατροπή στην ανατροπή και Μιγιούσκοβιτς, άλωσε τα Χανιά ο ΑΝΟ Γλυφάδας, 9-8 τον ΝΟΧ (pics)

  30.09.2023 17:32       7160

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στα Χανιά, που είχε όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι, ο ΑΝΟ Γλυφάδας “άλωσε” την έδρα του ΝΟ Χανίων και πέτυχε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών.

Ο ΑΝΟΓ επιβλήθηκε με 9-8 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Α' Ομίλου επί των Χανιωτών, με ανατροπή στην ανατροπή και τον Μαυροβούνιο άσο του Πέταρ Μιγιούσκοβιτς, που ήταν και ο κορυφαίος του, να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ. Για τον ΝΟ Χανίων ήταν η δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Κατρουζανάκη προηγήθηκε με 4-1, αλλά οι παίκτες του Βιζυράκη το γύρισαν και πέρασαν μπροστά με 7-6 και 8-7. Ωστόσο, στα τελευταία λεπτά οι παίκτες της Γλυφάδας παρουσιάστηκαν πιο αποτελεσματικοί, αξιοποιώντας καλύτερα τις ευκαιρίες, οπότε και κατάφεραν να φτάσουν στην πολύτιμη νίκη. Ο Βαλλισνάτος ισοφάρισε σε 8-8 στο 4.35 πριν από τη λήξη και ο Μιγιούσκοβιτς στο 3.02 σκόραρε για τη νίκη των φιλοξενούμενων.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 8-9

Οκτάλεπτα: 2-4, 2-2, 2-0, 2-3.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Μανούσος Βιζυράκης): Λεβεντάκης, Μαραγκουδάκης, Μπιτσάκης, Παζαΐτης 1, Παππάς 1, Μπατάκης 1, Αποστολάκης 1, Χαριτάκης, Μητράκης, Γκουσάροβ 1, Τσιστράκης 2, Μαζοκοπάκης 1, Σάχου, Ζουζούνης, Τζανακάκης.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης Δ., Τζελάτης, Βαλλιανάτος 1, Ναγκλ 1, Μαυράκης, Μπομπός 1, Μιγιούσκοβιτς 2, Τσαταλιός 2, Παπαγεωργίου 1, Πούρος, Ηλιόπουλος Αλ. 1, Κούκουνας, Ηλιούπολης Νεκ.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Βασιλείου

Αλυτάρχης: Αντώνης Καραβάνος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής