ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Με ανατροπή το τρίποντο στον Πειραιά ο Εθνικός, 7-4 τον ΝΟ Χανίων

  16.11.2019 19:39       706

Σπουδαία νίκη, την τέταρτή του στο πρωτάθλημα και μάλιστα με ανατροπή πέτυχε ο Εθνικός στην έδρα του, στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά "Π. Καπαγέρωφ", με 7-4 επί του ΝΟ Χανίων για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών και ανέβηκε στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Πειραιά βρέθηκε να χάνει με 2-4 στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ωστόσο αρχικά ισοφάρισε με τον Κουτσιαλή σε 4-4 και στη συνέχεια σκόραρε σε κόντρα με τους Παπαδόγκωνα, Λιαπάκη και Τεσάνοβιτς για να φτάσει στο 7-4. Κομβικό το χαμένο πέναλτι (δοκάρι) του Νάστραν για τους Χανιώτες με το σκορ στο 4-4, ενώ οι δύο τερματοφύλακες (Καραμπέτσος, Λεβεντάκης) έκαναν πολύ καλή εμφάνιση.

ΕΘΝΙΚΟΣ – ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 7-4

Οκτάλεπτα: 2-3, 1-1, 2-0, 2-0.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Καραμπέτσος, Θεοδόσης – Παπαλουκάς 1, Θαλασσινός 1, Τεσάνοβιτς 1, Κουτσιαλής 1, Τοράκης, Παπαδόγκωνας 1, Χονδροκούκης, Πρωτοψάλτης, Λιαπάκης 1, Καραβιώτης 1, Βαλλιανάτος, Κατσαγούνος, Μπέλεσης, Θηραίος.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Αποστολάκης, Σαρτζετάκης 1, Νάστραν 1, Αγιωργούσης 1, Μπατάκης, Βουλγαράκης 1, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης, Φωκάς, Μαζοκοπάκης, Παπαδάκης.

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Αχλαδιώτης

Αλυτάρχης: Χαράλαμπος Τρούλος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής