ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Με άνεση ο ΝΟ Βουλιαγμένης, 11-4 τον Απόλλωνα Σμύρνης στον Λαιμό

  02.12.2017 18:41       1118

Εύκολα επικράτησε ο ΝΟ Βουλιαγμένης, με 11-4 επί του Απόλλωνα Σμύρνης, στο μεταξύ τους παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

Η ομάδα του Κώστα Λούδη έφτασε στην 6η της νίκη στο πρωτάθλημα και ισοβαθμεί προσωρινά στην πρώτη θέση με τον Ολυμπιακό (καθώς δεν έγινε σήμερα ο αγώνας των ερυθρολεύκων με τον ΟΦΗ).

Σε ρυθμούς ρελαντί πήραν τα ηνία του αγώνα οι "μπέμπηδες" του ΝΟΒ και με πρώτο σκόρερ τον Βάσιτς (4 γκολ) αύξησαν τη διαφορά μέχρι το φινάλε του αγώνα, και με τους Αφρουάκη και Ζερδεβά επίσης σε καλή μέρα.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 11-4

Οκτάλεπτα: 4-0, 1-1, 2-0, 4-3.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κώστας Λούδης): Ζερδεβάς, Κοπελιάδης, Κουρούβανης Ν., 1, Βάσιτς 4, Χρυσοσπάθης, Γούβης, Αφρουδάκης 2, Καπετανάκης 1, Ποντικέας, Καπότσης, Γκιουβέτσης 1, Σολανάκης 1, Κουρούβανης Δ., Δήμου 1, Καλογερόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γρηγοριάδης, Μαυρωτάς, Ψαρρέας, Φωκάς 1, Μοσκόφ 3, Καλιοράκης, Παπαδόπουλος Γ., Λέκιτς, Παπάκος, Δερμιτζάκης Δ., Δερμιτζάκης Χ., Καστανάκης, Μιχαλόπουλος, Γιαννουρής.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Παϊρακταρίδης

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής