ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / ΠΛΕΙ ΟΦ

Με άνεση στους τελικούς ο Ολυμπιακος, 19-6 τον Εθνικό και 2-0 νίκες

  10.05.2019 21:47       946

Σε ρυθμούς ρελαντί ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στους τελικούς του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, καθώς επιβλήθηκε με 19-6 του Εθνικού Πειραιά, στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα και έκανε το 2-0 στις νίκες στη σειρά των ημιτελικών.

Κορυφαίος και πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού με 5 γκολ ο Άλεξ Γούνας (Φωτο 2 newsports.eu).

Οι πρωταθλητές Ευρώπης θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού ΝΟ Βουλιαγμένης – Απόλλων Σμύρνης, όπου η ομάδα του Λαιμού προηγείται με 1-0 στη σειρά, ενώ ο Εθνικός τον ηττημένο του ίδιου ζευγαριού, για τη τρίτη θέση του πρωταθλήματος.

Παράλληλα ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το τελευταίο παιχνίδι των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ καθώς υποδέχεται την ιταλική Βερόνα (Τετάρτη 15/5, 20:00) και με νίκη θα τερματίσει στη δεύτερη θέση και θα περιμένει τον αντίπαλό του (Μπαρτσελονέτα ή Μπρέσια) για τα προημιτελικά του Final-8 του Ανόβερο.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 6-19

Οκτάλεπτα: 1-5, 2-5, 0-3, 3-6

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Καραμπέτσος, Τζώρτζης, Θαλασσινός 2, Τεσάνοβιτς, Καλαϊτζής, Λιαπάκης 1, Παπαδόγκωνας 2, Καραβιώτης, Φώσκολος 1, Μπεριστιάνος, Μαθιόπουλος, Βαλιανάτος, Σπηλιόπουλος, Πρωτοψάλτης, Ξυλούρης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Μυλωνάκης 1, Σκουμπάκης 2, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 1, Νικολαΐδης 2, Μπούσλιε, Κάκαρης 2, Γούνας 5, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 1, Ομπράντοβιτς 2, Γαλανόπουλος, Χαλυβόπουλος Αρ. 2.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Πολυχρονόπουλος

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής