ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΠΑΜΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΘΑΛΑΣΣΑΣ/ ΧΑΛΚΙΔΑ

Με ανταγωνισμό και σπουδαίες κούρσες, παρουσία Προέδρου, η πρεμιέρα (pics)

  31.08.2024 21:43       807

Με πλούσιο θέαμα και σπουδαίες κούρσες διεξήχθη το σημερινό πρόγραμμα (Σάββατο, 31/8) της πρεμιέρας του Παμπεριφερειακού πρωταθλήματος Κολύμβησης Συλλόγων Θάλασσας, το οποίο διοργανώνει η ΚΟΕ σε συνεργασία με την Περιφερειακή Επιτροπή Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας, στο ανοιχτό Δημοτικό κολυμβητήριο Χαλκίδας.

Παρών ήταν ο Πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Κυριάκος Γιαννόπουλος που έκανε και απονομές, όπως και η πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας και Β' Αντιπρόεδρο της ΚΟΕ, Ελευθερία Σαραντίδου.

Λίγο πριν ξεκινήσει το απογευματινό πρόγραμμα, πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης των αγώνων, οι οποίοι ολοκληρώνονται την Κυριακή (1/9) το πρωί.

Στη διοργάνωση, που καλύπτεται ζωντανά από την ΚΟΕ TV, λαμβάνουν μέρος περισσότεροι από 300 κολυμβητές και κολυμβήτριες από 14 σωματεία που προπονούνται στη θάλασσα. Είναι οι: ΝΟ Κω, ΝΟ Πάρου, Ναϊάς Πάρου, Πρωτέας Καλύμνου, Φιλαθλητικός Καλύμνου, ΝΟ Σύρου, Αίαντας Σύρου, ΝΟ Αλιβερίου, ΝΟ Λίμνης, Δίαυλος Ωρεών, ΚΟ Αιγιαλείας, Μεδεών Άσπρων Σπιτιών, Πρωτέας Ζακύνθου, ΝΟ Σαντορίνης.

Τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας ΕΔΩ.

Δείτε, πάνω, πλούσιο φωτορεπορτάζ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ