ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Με απίστευτο γκολ του Σάντα ο ΝΟ Καλαμακίου 9-8 εκτός τον Υδραϊκό

  13.12.2014 17:40       683

Ένα συγκλονιστικό φινάλε, με μια εκπληκτική ανατροπή κι ένα απίστευτο γκολ επιφύλασσε το ματς του εδρούχου στη Γλυφάδα Υδραϊκού με τον ΝΟ Καλαμακίου ο οποίος ήταν τελικά και ο νικητής με 9-8, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών.

Οι Καλαμακιώτες πήραν μια τεράστια εκτός έδρας νίκη. Είναι η τρίτη φορά που φεύγουν με το ροζ φύλλο αγώνα από το φετινό πρωτάθλημα (σε πέντε αγωνιστικές) και αποδεικνύουν περίτρανα με αυτή τη σπουδαία επίδοση ότι ήρθαν για να μείνουν στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Υδραϊκός προηγήθηκε με 2-0 και 4-2, η ομάδα του Σταϊκόπουλου επανήλθε, αλλά βρέθηκε να χάνει 8-7 λίγο πριν από το φινάλε. Ο Σάντα  ισοφάρισε, περίπου μισό λεπτό πριν από στη λήξη.

Και στα 5 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος έγινε η εκπληκτική φάση που έφερε την ανατροπή. Πήρε τάιμ άουτ ο Υδραϊκός και έκανε την επίθεσή του. Απέκρουσε ο Πρωτοτονοτάριος, πήρε τη μπάλα ο πρωταγωνιστής του ματς Πέτρε Στέφανος Σάντα (ΦΩΤΟ) και με σουτ από το ένα τέρμα στο άλλο πέτυχε το φοβερό γκολ με το οποίο έδωσε την υπερπολύτιμη νίκη στην ομάδα του.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ 8-9

Οκτάλεπτα: 2-0, 2-2, 1-4, 3-3

ΥΔΡΑΪΚΟΣ ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ
Φλέγκας Πρωτονοτάριος
Καϊάφας 1 Αλεβίζος
Δάνδολος Μητρόπουλος
Κοκκινάκης Σάντα 2
Μαυρωτάς Δουδέσης
Αγκόρτσας Σαλάχας
Μπλάνης 1 Χατζηδάκης 1
Λάζαρης Καφετζόπουλος 2
Αργυρόπουλος Κατσαούνης 1
Μπιτσάκος 3 Αφρουδάκης Ζ. 3
Βλοντάκης 2 Λιοτσάκης
Εμμανουηλίδης Β. Δερμιτζάκης
Κονταξής Τίγκας Γ.
Στελλάτος 1
Προπονητής: Δημήτρης Μαυρωτάς Προπονητής: Αλέξης Σταϊκόπουλος

Διαιτητές: Σταυρίδης, Κατσαρός

Αλυτάρχης: Τάσος Πολυζωγόπουλος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής