ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Με απόλυτη επιτυχία η ΚΟΕ διοργάνωσε τη Media Day για τους Ολυμπιακούς Αγώνες (pics)

  08.07.2024 19:12       1213

Ήταν όλοι τους εκεί…

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας…άνοιξε το φάκελο «Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024», 18 μέρες πριν την τελετή έναρξης στο ποταμό Σηκουάνα της γαλλικής πρωτεύουσας.

Η ΚΟΕ διοργάνωσε σήμερα Δευτέρα 8/7 στο κέντρο «Nalu» στον Άλιμο, τη Media Day πριν από την αναχώρηση της αποστολής των αθλημάτων της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024.

Ο Πρόεδρος Κυριάκος Γιαννόπουλος και το ΔΣ τη Ομοσπονδίας υποδέχθηκαν τους εκπροσώπους του Τύπου σε μια πανηγυρική εκδήλωση, όπου ξεπροβόδισαν την πολυάριθμη αποστολή που θα μετάσχει στο κορυφαίο αθλητικό ραντεβού του πλανήτη.

Οι συνάδελφοι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους πρωταγωνιστές, τους προπονητές τους και τους εκπροσώπους της διοίκησης εν όψει της συμμετοχής στους Αγώνες του Παρισιού και λίγο πριν από την αναχώρηση.

Και όταν λέμε πολυάριθμη ολυμπιακή αποστολή, το εννοούμε:  αποτελείται από 45 αθλητές και αθλήτριες (16 Κολύμβηση, 1 Open Water, 13 Υδατοσφαίριση Ανδρών, 13 Υδατοσφαίριση Γυναικών, 2 Καλλιτεχνική Κολύμβηση).

Την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας τίμησαν με τη παρουσία τους: ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αποστολής Πέτρος Συναδινός, ο Υπαρχηγός Ιάκωβος Φιλιππούσης.

Παρόντες ήταν εκπρόσωποι των χορηγών της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, μέλη του δ.σ.του ΠΣΑΤ, και πολλοί αθλητικοί συντάκτες. 

Εκ μέρους της ΚΟΕ υποδέχθηκαν τους εκλεκτούς καλεσμένους, ο πρόεδρος της Κυριάκος Γιαννόπουλος, ο Α’ Αντιπρόεδρος Γιώργος Αφρουδάκης, η Β’ Αντιπρόεδρος Ελευθερία Σαραντίδου, η Γ’ Αντιπρόεδρος Αλεξία Μαρίνη, ο Γενικός Γραμματέας Στέφανος Αυγουλέας, και τα μέλη του δ.σ. Εύη Μωραϊτίδου, Νίκος Ξυλούρης.

Όλοι ευχήθηκαν με ένα στόμα και μια ψυχή ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στους αθλητές μας και σε ολόκληρη την ελληνική αποστολή. 

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος