ΤΕΧΝΙΚΗ / ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Με αξιόλογες επιδόσεις έκλεισαν οι αγώνες

  16.03.2014 16:15       1576


Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη μέρα των Χειμερινών Αγώνων της Τεχνικής Κολύμβησης για τα σωματεία του Νότου. Όπως και χθες, οι επιδόσεις ήταν αρκετά αξιόλογες, με τους αθλητές και τις αθλητρίες μας να θέτουν υψηλούς στόχους, με φόντο τα όρια για το Παγκόσμιο Νέων-Νεανίδων στα Χανιά, αλλά και για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών, που θα πραγματοποιηθεί την Ιταλία.

Την αξιόλογη προσπάθεια των παιδιών τόνισε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Σαλαταμανίκας. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ: « Άκρως ικανοποιητικά κύλησε και η 2η μέρα των αγώνων. Τα παιδιά έδειξαν πως βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο ενόψει των δύο μεγάλων διοργανώσεων που ακολουθούν. Αρκετοί αθλητές πέτυχαν εξαιρετικούς χρόνους, χωρίς όμως να πιάσουν τα όρια. Σαφώς,βέβαια, αυτοί οι χρόνοι αποδεικνύουν πως είμαστε σε καλό δρόμο. Οι άνθρωποι της ΚΟΕ ελπίζουν πως όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά θα απαρτίζουν τις εθνικές ομάδες, τόσο στο Ευρωπαϊκό όσο και στο Παγκόσμιο»

Οι χρόνοι που ξεχώρισαν, αναλυτικά:

800 Μ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ Κωνσταντίνα Καλογεροπούλου(ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ) 07:15.77

50 Μ ΔΙΠΛΑ ΠΕΔΙΛΑ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ Ροζάνα Λαμπραδάκη(ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ) 00:52.30

400 Μ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ Αναστασία Τσίκλη(ΑΝΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ) 03:18.20

Από την επομένη των αγώνων τα σωματεία θα προετοιμάσουν τους αθλητές τους για την επόμενη σημαντική διοργάνωση που ακολουθεί, εντός των συνόρων, το Πρωτάθλημα ΟΠΕΝ.

Πλήρης Ενημέρωση για τα Επίσημα Αποτελέσματα των Αγώνων στην Ιστοσελίδα μας, στην Ενότητα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος