ΤΕΧΝΙΚΗ

Με δύο ρεκόρ από Νικολόπουλο ολοκληρώθηκαν οι πρώτες Ημερίδες σε Πειραιά και Γιάννενα

  19.12.2021 20:52       2157

Ο Αλέξανδρος Νικολόπουλος της ΑΕ Χαϊδαρίου, με την επίτευξη δύο Πανελλήνιων Ρεκόρ της ηλικιακής του κατηγορίας (Παμπαίδων Α') ήταν ο πρωταγωνιστής στις πρώτες Ημερίδες ορίων της Τεχνικής Κολύμβησης που ολοκληρώθηκαν με επιτυχία την Κυριακή (19/12) σε Πειραιά και Γιάννενα.

Συγκεκριμένα, στην Ημερίδα που έγινε στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά και μετείχαν 185 αθλητές και αθλήτριες από 9 σωματεία, ο Νικολόπουλος κατέρριψε το Πανελλήνιο Ρεκόρ Παμπαίδων Α' στα 50 μ. διπλά πέδιλα με 22.54. Ο ίδιος αθλητής, σημείωσε Πανελλήνιο Ρεκόρ Παμπαίδων Α' και στα 400 μ. διπλά πέδιλα με χρόνο 3:57.68.

Στα Γιάννενα μετείχαν 226 αθλητές και αθλήτριες από 25 σωματεία. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Καλαϊτζογλίδης δήλωσε σχετικά στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ: "Έγιναν ικανοποιητικές επιδόσεις για την εποχή, δεδομένου ότι οι αθλητές μας βρίσκονται στο βασικό στάδιο προετοιμασίας τους. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι δραστηριοποιούνται συνεχώς όλο και περισσότερα σωματεία στο άθλημα, στην περιφέρεια, με πολλούς ταλαντούχους νέους αθλητές".

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα από την Ημερίδα στον Πειραιά ΕΔΩ και από τα Γιάννενα ΕΔΩ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής