MASTERS / ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Με ενός λεπτού σιγή, δόθηκε η εκκίνηση...(pics)

  04.03.2023 21:25       1801

Με την τελετή έναρξης και την πρώτη αγωνιστική ενότητα ξεκίνησαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Καρπενησίου «Παύλος Μπακογιάννης» οι Χειμερινοί Αγώνες Κολύμβησης Masters.

Μια όμορφη διοργάνωση, με αθλητές και αθλήτριες να έχουν πολλά να πουν για το «χθες» αλλά μέσα στη πισίνα να θυμούνται…το παλιό, καλό τους εαυτό. Και ο συναγωνισμός να είναι έντονος. 

Τους Χειμερινούς Αγώνες Masters διοργανώνει η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας με την Περιφερειακή της Επιτροπή Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας σε συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας και του Δήμου Καρπενησίου.

Πριν από όλα, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Στόματα βουβά, βλέμματα χαμένα στο άπειρο. Σκέψεις και λυγμοί...

Αμέσως μετά, η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας βράβευσε αθλητές/τριες που κατέκτησαν μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Masters της Ρώμης το 2022, την Γεωργία Χατζηγεωργίου, τον Κώστα Βολιώτη, τον Θοδωρή Κατσαρό, τον Μάνο Χουρδάκη και τον Άρη Ιωαννίδη.

Η Γ’ Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ, Αλεξία Μαρίνη έκανε λόγο για «Μια υπέροχη διοργάνωση για τους Masters στο φιλόξενο και όμορφο Καρπενήσι. Ευχαριστούμε την Αντιπεριφέρεια Ευρυτανίας και το Δήμο Καρπενησίου για τη δυναμική συνεργασία στην ανάπτυξη του υγρού στίβου».

Η Ταμίας της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας και πρόεδρος της Περιφερειακή Επιτροπής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας, Ελευθερία Σαραντίδου τόνισε: «Η Ευρυτανία και το Καρπενήσι φιλοξενούν αυτό το διήμερο  μια υπέροχη διοργάνωση. Ευχαριστώ  την Περιφέρεια και το Δήμο που είναι πάντα δίπλα μας. Ευχαριστώ και την κοινότητα των Masters που στηρίζουν  την προσπάθεια μας για υπέροχους αγώνες”.

O Αριστείδης Τασιός, Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας, είπε στην τελετή έναρξης: «Σας καλωσορίζω στην Ευρυτανία, σε μια νέα συνεργασία με την ΚΟΕ. Είμαστε πάντα δίπλα στον υγρό στίβο και επενδύουμε στην παρουσία του Ευρυτανίας στο επίκεντρο του αθλητικού τουρισμού και των μεγάλων διοργανώσεων».

Ο Γιάννης Σβερώνης, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Καρπενησίου, επεσήμαν: «Εκ μέρους του Δημάρχου μας Νίκου Σουλιώτη, σας καλωσορίζω στο Καρπενήσι. Ακόμη μια μεγάλη διοργάνωση στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης. Ευχαριστώ την ΚΟΕ για την εμπιστοσύνη, καλούς αγώνες σε όλους και όλες».

Παρούσες επίσης η έφορος της γυναικείας Υδατοσφαίρισης της ΚΟΕ, Εύη Μωραϊτίδου και η περιφερεαική σύμβουλος, Κατερίνα Καλατζή.

Οι αγώνες συνεχίζονται αύριο Κυριακή από τις 09:00 και τις 16:00).

Δείτε την εικόνα των αγώνων ΕΔΩ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος