ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Με επιτυχία η Επιμορφωτική Ημερίδα της ΚΟΕ στη Λάρισα

  08.11.2021 13:25       606

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (6/11) στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας, με την ευκαιρία της διεξαγωγής στην πόλη του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Κολύμβησης Masters 2021, η Ημερίδα Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της ΚΟΕ με θέματα:

*Διατροφή και Αθλητισμός

*Επείγοντα Καρδιολογικά περιστατικά στους Αθλητικούς Χώρους

Ομιλητές ήταν οι Αλέξανδρος Παπουτσής, Πτυχιούχος του τμήματος Επιστήμης και Διαιτολογίας του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών, Προπονητής Κολύμβησης και ο Χαράλαμπος Παρίσης Ειδικός καρδιολόγος, Διευθυντής του καρδιολογικού τμήματος του 404 ΓΣΝ Λάρισας.

Η Ημερίδα, απευθυνόταν στους συμμετέχοντες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, Βετεράνους κολυμβητές / τριες, και σε όλους τους πολίτες με αθλητικές δραστηριότητες και ενδιαφέροντα.

Με το πέρας των ομιλιών, απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες, από τον Γενικό Γραμματέα της ΚΟΕ Στέφανο Αυγουλέα, στους δύο ομιλητές, καθώς επίσης και σε εκπροσώπους της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων, που συνέδραμαν στην διεξαγωγή του Πανελλήνιο Πρωταθλήματος των Master στη Λάρισα.

Επί πλέον, από τον Πρόεδρο του ΝΟ Λάρισας Γιώργο Κατσαντώνη έγινε η παρουσίαση  του επετειακού σκουφιού υδατοσφαίρισης του Ομίλου, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 40 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.

Τόσο την Ημερίδα, όσο και τους αγώνες στη Λάρισα, παρακολούθησε και το Μέλος του Δ.Σ της ΚΟΕ και συνέφορος Κολύμβησης Γιάννης Νάτσιος.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ