ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Με επιτυχία και η τρίτη εκδήλωση

  17.05.2014 22:18       1845

Τη μαγεία του αθλήματος της  Συγχρονισμένης κολύμβησης είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φίλου του υγρού στίβου  στο «Ρέστειο Κολυμβητήριο» του Παλαιού Φαλήρου το απόγευμα του Σαββάτου.

Ήταν η τρίτη εκδήλωση μετά τις δύο αντίστοιχες που είχαν πραγματοποιηθεί με απόλυτη επιτυχία στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων και το πρόγραμμα περιλάμβανε τη παρουσίαση των νέων χορογραφιών της  Εθνικής ομάδας  Νεανίδων.Πρόκειται για χορογραφίες που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα της Εθνικής μας ομάδας ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νεανίδων που διεξάγεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας το ερχόμενο καλοκαίρι, το διάστημα 30 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου.

Η  ομοσπονδιακή προπονήτρια Μαρία Θηβαίου μόνο καλά λόγια είχε να πεί για τις αθλήτριες της όσο και για τους συνεργάτες της σε δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ με αφορμή αυτή την ημερίδα: « Είναι η τρίτη φορά που διεξάγεται μια τέτοια εκδήλωση και θέλουμε να καθιερωθεί.Τα πράγματα είναι πιο οργανωμένα και στο τρόπο προβολής αλλά και στο χρόνο διοργάνωσης και συμμετοχής.Τα κορίτσια κάνουν πρόβες για να δουν σε τι κατάσταση βρίσκονται και είμαι αρκετά ικανοποιημένη γιατί υπάρχει απήχηση και τα κορίτσια δίνουν καθημερινά το καλύτερο τους εαυτό. Σημαντικό φυσικά είναι και το γεγονός πως οι κοπέλες δεν είναι για πρώτη φορά φέτος μαζί, είναι τουλάχιστον ένα χρόνο στην ομάδα καθώς ήταν όλες και πέρσι στο Πόζναν. Όλες τους δουλεύουν πολύ σκληρά παρά τις αντίξοες συνθήκες που υπάρχουν με τα κολυμβητήρια και τα κρύα νερά στις πισίνες.Θα ήθελα επίσης να τονίσω και το πόσο σπουδαία είναι και η βοήθεια που έχουμε από δύο άλλους ανθρώπους, τη Σύλβια Σαβράμη και το κ.Φυρίγο που είναι βοηθοί στην ομάδα.Η προσφορά τους είναι μεγάλη».

Το ίδιο καλά λόγια είχε να πεί και η έτερη ομοσπονδιακή τεχνικός κ.Τσερνέσκα: « Το κάμπ σήμερα λαμβάνει τέλος και θέλουμε να δούμε τη δουλειά που κάνουν τα κορίτσια. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και πιστεύω πολύ στις κοπέλες, είναι καλές αθλήτριες.Είναι πολύ δεμένες μεταξύ τους καθώς οι πιο πολλές είναι απο πέρσι και πρόπερσι μαζί και εύχομαι να μας φέρουν ένα μετάλλιο».

Τέλος ο ομοσπονδιακός προπονητής καταδύσεων και βοηθός της ομάδας κ.Φυρίγος τόνισε: « Εγώ είμαι στην ομάδα και έχω αναλάβει πιο πολύ να βελτιώσω το τομέα της φυσικής κατάστασης  και να δυναμώσω τα κορίτσια στα ακροβατικά τους ώστε να είναι έτοιμα για τη Φινλανδία. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και υπάρχει συλλογική προσπάθεια για να γίνει κάτι καλό παρά τις γνωστές αντιξοότητες που συναντάμε καθημερινά τα τελευταία 30 χρόνια στο άθλημα μας».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Nίκος Χαραλαμπόπουλος