ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Με επιτυχία το 7ο Καμπ και πρώτο του νέου κύκλου για την Εθνική Παίδων (Κ15)

  23.01.2023 18:23       1074

Ξεκίνησε ο νέος κύκλος προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης Παίδων (Κ15) με τη διενέργεια του 7ου Καμπ, το διήμερο 16-17 Ιανουαρίου.

Στον νέο κύκλο περιλαμβάνονται Καμπ με φιλικές συναντήσεις τόσο στην Αθήνα όσο και στην περιφέρεια.

Στο 7ο Καμπ, η Κ15, που αποτελείτο από αθλητές ομάδων της Αθήνας, έδωσε φιλικό αγώνα στο ΟΑΚΑ με την ομάδα Εφήβων (Κ17) του Παναθηναϊκού, καθώς και στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά "Π. Καπαγέρωφ" με την ομάδα του Εθνικού Πειραιά.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φώντας Λεμπέσης δήλωσε σχετικά: "Ξεκίνησε ένας καινούργιος κύκλος, όπου θα πραγματοποιήσουμε μια σειρά από φιλικά με εφηβικές  ομάδες, με σκοπό να αρχίσει να στήνεται σιγά σιγά η ομάδα. Η σύνθεση θα αλλάζει ώστε να δώσουμε ευκαιρία σε όσον το δυνατόν περισσότερα παιδιά."

Ο συνεργάτης του Φώντας Μαρκόπουλος είπε: "Ηταν μια  ευκαιρία για πιο εξειδικευμένα συμπεράσματα ξεχωριστά για κάθε αθλητή καθώς και για να εφαρμοστούν τα πρώτα στοιχεία του στιλ παιχνιδιού μας".

Οι 16 αθλητές που είχαν κληθεί: Γαβρίλος Κουιμάνης, Κωνσταντίνος Μουρκάκος, Περσέας Πορτοκάλης (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Σάρρος, Θεοφάνης Τσόκας, Μάριος Καλκαβούρας,  Δημήτρης Μπερδές, Νίκος Κόχειλας (Παλαιό Φάληρο), Κοσμάς Πατσιλινάκος, Κυριάκος Λεβαντής, Δημήτρης Χατζής, Γιώργος Σιούτης, Χρήστος Τσιμογιάννης (ΝΟ Βουλιαγμένης), Ναπολέων Μυρίλος, Ιάσων Λουκάς (Πανιώνιος), Κωνσταντίνος Πιρλής (ΑΕ Χαϊδαρίου). 

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής