ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Με εύκολη επικράτηση επέστρεψε στις νίκες ο Υδραϊκός, 13-6 τον ΠΑΟΚ

  02.11.2019 18:16       925

Ο Υδραϊκός επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές και μάλιστα με εύκολη νίκη στην έδρα του. Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη επιβλήθηκε με 13-6 του ΠΑΟΚ στο κολυμβητήριο του Αλίμου, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Ο Υδραϊκός, με επιβλητική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε με 8-2. Στη συνέχεια διατήρησε εύκολα το προβάδισμα και έφτασε στο τρίποντο έχοντας ως πρωταγωνιστή το Νίκο Παπασηφάκη που σκόραρε πέντε φορές. Από τη μεριά του ο ΠΑΟΚ υπέστη την τέταρτη ήττα σε ισάριθμους αγώνες μακρυά από την έδρα του.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ 13-6

Οκτάλεπτα: 3-1, 5-1, 2-1, 3-3.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Γαλανόπουλος, Κόχειλας 1, Γούρας, Κοκκινάκης 1, Χατζηκυριακάκης 1, Πρέκας, Μπλάνης 1, Αλευρόπουλος, Αργυρόπουλος Κ., Παπασηφάκης 5, Τσαχειλίδης, Καπετανάκης, Πολωγεώργης, Όμπερτ 1, Ίρβινγκ 3.

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Γρηγοριάδης, Σαρησάββας 1, Λέκιτς 1, Προσινικλής Ν., Νικολαΐδης, Κεχαλάρης, Καλαϊτζής, Παυλίδης, Παπάκος 1, Προσινικλής Π. 2, Μπλάζεβιτς 1, Σγουρίδης, Μανθογιάννης, Βοζίκης, Αντιβαλίδης.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Κωνσταντινίδης

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής