ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Με "γκάζι" στο δεύτερο ημίχρονο τη νίκη στο Φάληρο ο Εθνικός, 11-5 τον ΑΟΠΦ

  18.12.2021 19:52       556

Ο Εθνικός Πειραιά πέρασε νικηφόρα από το Ρέστειο κολυμβητήριο πατώντας γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα του με το Παλαιό Φάληρο, που έκλεισε την αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών. Η ομάδα του Κουντουδιού επιβλήθηκε με 11-5 του ΑΟΠΦ, πήρε το πολύτιμο "διπλό" και διατηρείται στην 4η θέση της βαθμολογίας του Β' Ομίλου, ισόβαθμος (στους 21 β.) με την 3η ΑΕΚ.

Στο πρώτο μέρος του αγώνα οι Φαληριώτες αντιστάθηκαν σθεναρά, αλλά στη συνέχεια οι Πειραιώτες έκλεισαν την άμυνα, μπλόκαραν τα ατού του ΑΟΠΦ και βρήκαν λύσεις, κυρίως με Παπαδόγκωνα και Κόχειλα (από 3 γκολ) και έφτασαν στη νίκη.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 5-11

Οκτάλεπτα: 2-3, 1-1, 0-2, 2-5.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Χαϊδόπουλος, Τζώρτζης 2, Σέιν 1, Καλής, Κλήμος, Καραβιώτης, Παπαδόπουλος Γ., Ντε Φρέιτας, Χαλυβόπουλος Ιπ., Λιαπάκης 1, Τσαχιλίδης, Τσαγκάρης 1, Μητράκης, Κοντονής, Κουρμελές.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Μανδαλιός, Κατσαγούνος 1, Τεσάνοβιτς 1, Βαλιανάτος, Θοεδόσης - Παπαλουκάς, Παπαδόγκωνας 3, Βιτέλλας 1, Δερμιτζάκης 1, Μπεριστιάνος, Χαραλαμπόπουλος 1, Γκάτσος, Λεσιώτης, Κόχειλας 3, Καραμπάτης.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Πολυχρονόπουλος.

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής