ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ/WORLD LEAGUE

Με Ισπανία αύριο (19.00) στον Πειραιά

  26.01.2015 15:01       782

Τον τρίτο στη σειρά αγώνα της για τα προκριματικά του Β’ Ομίλου της Ευρώπης στο World League, δίνει αύριο (27/1) η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών με αντίπαλο την Ισπανία, στο Εθνικό κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά (19.00).

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 2η θέση του Ομίλου, όπου 1η είναι η Ολλανδία, ενώ την 4άδα συμπληρώνει η Γερμανία.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι η Σβετλάνα  Ντρέβαλ (Ρωσία) και ο Μπάλας Σέκελι (Ουγγαρία), με παρατηρητή από πλευράς Fina τον Τζιάνι Λόντζι (Ιταλία).

Η Βαθμολογία του Ομίλου:

1.Ολλανδία        22-17     6

2.ΕΛΛΑΔΑ           31-19     3

-.Ισπανία             24-16     3

4.Γερμανία         13-38     0

Επόμενη αγωνιστική (24/2): Ισπανία – Ολλανδία, ΕΛΛΑΔΑ – Γερμανία

Ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας από τη Novasports, το σχετικό Δελτίο Τύπου της οποίας και παραθέτουμε:

Το πόλο είναι στα κανάλια Novasports!

 

Τρίτη 27 Ιανουαρίου, 19:00, World League Γυναικών, Ελλάδα - Ισπανία, Novasports 2 και Novasports 2 HD

 

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την Τρίτη 27 Ιανουαρίου στις 19:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, τον αγώνα Ελλάδα – Ισπανία για τα προκριματικά του World League Γυναικών. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Κώστας Τατάκης και στο ρεπορτάζ ο Γιάννης Φάκαρος

H «γαλανόλευκη» του Γιώργου Μορφέση στο τρίτο αγώνα για την προκριματική φάση του World League, θα υποδεχθεί, στο Εθνικό Κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ», την ομάδα της Ισπανίας και θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

Αύριο επίσης, έχουμε και την 2η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο», για την οποία και παραθέτουμε το σχετικό Δελτίο Τύπου από το Γραφείο Τύπου της Forthnet:

«Παίζουμε Ελλάδα πόλο» στα κανάλια Novasports!

 

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 18:15, Novasports 1 & Novasports 1 HD με το Διονύση Στρούμπο

 

Ο Ζάχος Αναστασιάδης αποκαλύπτεται στην εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» των καναλιών Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τρίτη 27 Ιανουαρίου στις 18:15 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από τα κανάλια Novasports 1 και Novasports 1 HD, την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» με το Διονύση Στρούμπο, στην οποία καλεσμένος θα είναι ο παίκτης και προπονητής του Νηρέα Λαμίας, Ζάχος Αναστασιάδης.

O έμπειρος πολίστας, μιλάει στο Διονύση Στρούμπο, για το φετινό πρωτάθλημα της Α1 πόλο Ανδρών και τη μάχη του τίτλου, ενώ αναφέρεται και στην δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στο Νηρέα Λαμία.

Τέλος, στην εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» θα προβληθεί πλούσιο ρεπορτάζ, highlights και όλες οι λεπτομέρειες από τα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής της Α1 πόλο Ανδρών.

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ