ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α' ΦΑΣΗ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ/ΟΥΤΡΕΧΤΗ

Με ήττα ολοκλήρωσε τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις ο ΝΟ Ρεθύμνου, 15-4 από την Σαν Αντρέου

  04.12.2016 14:15       741

Την τρίτη ήττα σε τέσσερις αγώνες υπέστη η γυναικεία ομάδα Υδατοσφαίρισης του ΝΟ Ρεθύμνου από την ισπανική Σαν Αντρέου με σκορ 15-4, στο πλαίσιο της Α' Φάσης της Ευρωλίγκα. Η ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη, η οποία μετά τα χθεσινά παιχνίδια δεν είχε ελπίδες πρόκρισης, πάλεψε απέναντι στην καλύτερη ομάδα του ομίλου - όπως αποδείχθηκε στον αγωνιστικό χώρο αυτήν την στιγμή -, αλλά δεν κατάφερε να της βάλει δύσκολα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις Ισπανίδες να προηγούνται με 5-2 (λήξη πρώτου οκταλέπτου) και 9-3 στο ημίχρονο. Στο τρίτο οκτάλεπτο η κρητική ομάδα δεν μπόρεσε να μειώσει την διαφορά (13-4), ενώ το 15-4 ήταν το σκορ που σφράγισε τις προσπάθειες των παικτριών των δύο ομάδων.

Πρώτη σκόρερ της ομάδας του ΝΟ Ρεθύμνου ήταν η Βασιλεία Μαυρέλλου με τρία γκολ.

 

ΣΑΝ ΑΝΤΡΕΟΥ - ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 15-4

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 4-1, 4-1, 2-0

 

Σαν Αντρέου (Χαβιέ Αθνάρ Φερνάντεθ): Ο' Νιλ, Σέτο, Γιορέ 1, Γκιράλ 2, Μορέλ, Καστέγια, Άρμιτ 4, Μπαρίνγκο 1, Μπαργκάλο, Νταλμάσες 1, Κρέσπι 3, Αθνάρ 3, Νιέτο

ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Κυριακάκη, Σαφέτη, Μ. Φαρμάκη, Γαγάνη, Παλληκαράκη, Μπελέγρη, Μαυρέλλου 3, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Λιμπιτάκη, Ελ. Φαρμάκη, Πατσαχάκη, Σολανάκη, Καραβάνου

 

Από τον Β' Προκριματικό όμιλο προκρίθηκαν η Σαν Αντρέου, η Ουτρέχτη και ο ΝΟ Βουλιαγμένης, ενώ έμειναν εκτός συνέχειας ο ΝΟ Ρεθύμνου και η Μπάγερν Ίρντιγκεν.

Τελική Βαθμολογία

  1. Σαν Αντρέου 10
  2. Ουτρέχτη 9
  3. ΝΟ Βουλιαγμένης 7
  4. ΝΟ Ρεθύμνου 3
  5. Μπάγερ Ίρντιγκεν 0

 

 

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ