ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / 18ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΓΚΟΥΑΝKΖΟΥ

Με Μαυροβούνιο και Σερβία τα σπουδαία, για την Εθνική μας ομάδα των Ανδρών

  15.07.2019 23:26       647

Στα παιχνίδια με το Μαυροβούνιο και τη Σερβία που ακολουθούν, επικέντρωσαν το ενδιαφέρον τους στις δηλώσεις που έκαναν στον απεσταλμένο του ΠΣΑΤ Νίκο Γκομώλη, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος και ο Άγγελος Βλαχόπουλος, μετά την άνετη επικράτηση επί των Νοτιοκορεατών στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Δήλωσαν μεταξύ των άλλων:

ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ: «Το παιχνίδι σίγουρα δεν είναι κριτήριο. Η διαφορά των δυο ομάδων είναι πολύ μεγάλη. Για τους Κορεάτες ήταν μια τρομερή εμπειρία να παίξουν στην έδρα τους στη χώρα τους ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα , ήταν 1ηαγωνιστική πολλά παιδιά στην κερκίδα. Για μας ήταν απλά ένα παιχνίδι που έπρεπε να γίνει. Περιμέναμε ότι θα είναι τέτοια η διαφορά και προετοιμαζόμαστε ήδη και σήμερα και αύριο για το παιχνίδι με το Μαυροβούνιο και μετά με τη Σερβία .

Μετά από αρκετές μέρες που είμαστε εδώ έχουμε πλέον συνηθίσει  τις συνθήκες και την  αλλαγή ώρας , είμαστε συγκεντρωμένοι , έχουμε μπει σε ρυθμούς παιχνιδιών θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό». Για τις δυο σημαντικές αναμετρήσεις με Μαυροβούνιο και Σερβία και την μεταξύ τους ισοπαλία ο Θοδωρής Βλάχος τόνισε «Εμείς πρέπει να παίξουμε για τη νίκη και στα δυο παιχνίδια που έρχονται , είναι πολύ νωρίς ακόμα για να δούμε αποτελέσματα και να βγάλουμε συμπεράσματα και να κάνουμε υπολογισμούς . Εμείς δεν έχουμε παίξει ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι, για αυτούς το πρώτο παιχνίδι έληξε ισόπαλο θα είναι πολύ σκληρά παιχνίδια, θα είναι πολύ δύσκολα και δυνατά , ελπίζω να είμαστε να είμαστε μέσα στο παιχνίδι και να διεκδικήσουμε με το καλύτερο τρόπο τη νίκη ,τουλάχιστον για το παιχνίδι με το Μαυροβούνιο και μετά θα δούμε τον επόμενο αγώνα»      

ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ :«Ο αντίπαλος δεν ήταν τίποτα ιδιαίτερο και δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα . Το μυαλό μας είναι στο ματς της Τετάρτης με το Μαυροβούνιο εκεί πρέπει να δώσουμε το 100% , να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Έχουμε ακόμη μιάμιση μέρα να προετοιμαστούμε και σωματικά και εγκεφαλικά γιατί είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα , για μας είναι το ματς «κλειδί» αυτό και το επόμενοι με τους Σέρβους για να πάρουμε την πρωτιά στον Όμιλο. Πλέον έχουμε εγκλιματιστεί στις συνθήκες του παγκοσμίου , είμαστε αρκετές μέρες εδώ επομένως δεν υπάρχουν δικαιολογίες ούτε θα υπάρξουν. Το θέμα είναι να μπούμε στο νερό και να κάνουμε αυτό που ξέρουμε.

Και οι δυο ομάδες είναι πολύ καλές, οι Σέρβοι μπορεί να έχουν παρουσιαστεί με αλλαγές αλλά και πάλι είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, παίζουν σαν ομάδα, έχουν και κάποιους σταρ από την  προηγούμενη μεγάλη ομάδα  που κέρδισε και το χρυσό στους Ολυμπιακού του 2016. Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά , βήμα βήμα και θα δούμε τι μπορεί να καταφέρουμε στο τέλος».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ