ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Με «οδηγό» την Έλενα ο ΝΟΒ πέρασε από τον Πειραιά (14-8 τον Εθνικό)

  11.04.2021 11:52       825

Στο κυριότερο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας υδατοσφαίρισης γυναικών η Βουλιαγμένη επικράτησε του Εθνικού με 14 – 8 στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά. Με τη νίκη αυτή βρέθηκε μόνη της στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το παιχνίδι ήταν ανταγωνιστικό από το πρώτο λεπτό. Ο Εθνικός, που έχει ως στόχο να μειώσει την διαφορά που τον χωρίζει από τον Ολυμπιακό και την Βουλιαγμένη, προσπάθησε να μείνει στο παιχνίδι μέχρι το τέλος. Σταδιακά όμως τα κορίτσια της Αντιόπης Μελιδώνη αύξαναν την διαφορά και έφτασαν στην τελική επικράτηση με πρωταγωνίστρια την Έλενα Ξενάκη που σημείωσε 5 τέρματα.

ΕΘΝΙΚΟΣ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 8-14

Τα οκτάλεπτα: 4-5, 1-2, 1-3, 2-4.

ΕΘΝΙΚΟΣ (προπονητής Κώστας Φιτσανάκης): Σωτηρέλη, Ρακιντζή, Κωνσταντοπούλου, Ελληνιάδη 2, Μαμόγλου 2, Μπερίκου, Χατζηκυριακάκη 1, Γαλανάκη, Πεττα 1, Δούλη 1, Μπιτσάκου, Γκότζια, Ζαφειράκη, Παναγιωτοπούλου, Χέλμη 1.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (προπονήτρια Αντιόπη Μελιδώνη): Κοτσιώνη, Κούλχαας 3, Ανδρεάδη, Μουστακαρία 1, Γιαννοπούλου 2, Ξενάκη 5, Νίνου 1, Γαρδέρη, Κώτσια 1, Διαμαντοπούλου, Κοντονή 1, Καϊάφα, Πατρα, Καλογεροπούλου, Σάντα.

Διαιτητές: Σταυρίδης - Καλουζάκης

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ