ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Με όπλο την άμυνα ο Εθνικός πήρε την πολύτιμη νίκη, 11-8 επί της ΑΕΚ

  23.09.2023 17:25       11153

Με εξαιρετική απόδοση στην άμυνα, ειδικότερα στον παίκτη λιγότερο και έχοντας σε μεγάλη μέρα τον τερματοφύλακά του Ιάσωνα Γρηγοριάδη, αλλά και με ξέσπασμα στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο Εθνικός Πειραιά μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα της Α1 πόλο Ανδρών, επικρατώντας της ΑΕΚ με 11-8, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Β' Ομίλου.

Οι κυανόλευκοι του Πειραιά εμφανίστηκαν απόλυτα έτοιμοι, έβγαλαν άμυνες, καθώς και ωραίες συνεργασίες στην επίθεση, έχοντας πλουραλισμό και έτσι κατέκτησαν τους πρώτους τρεις βαθμούς, ενώ η ΑΕΚ δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τον Πειραιά, έχοντας τις σημαντικές απουσίες των Βούξεβιτς, Στελλάτου και Σταμέλου.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΑΕΚ 11-8

Οκτάλεπτα: 2-1, 6-1, 1-4, 2-2.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Μυρίλος 2, Θαλασσινός, Τεσάνοβιτς 1, Γερακούδης, Ιωάννου, Πρωτοψάλτης 1, Καραβιώτης, Παπάκος Κ., Λαδάς Π. 1, Μέσκι 4, Λαδάς Σ., Πανάρετος, Μσνδαλιός, Κόκκινος 2.

ΑΕΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Ασβέστης, Βέκκος, Ζαχόπουλος, Κοκκινάκης, Μαυρωτάς Άρ., Παππάς, Σιαμάς Π. 1, Φωτεινάκης, Τουρκομένης, Καζάζης, Αράγια 3, Σιαμάς Γ, Παρτσόγλου, Σιαμάς Χρ. 1, Μαρινάγης 3.

Διαιτητές: Μπιράκης, Μοίραλης

Αλυτάρχης: Κείμης Μαρσέλλος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής