ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ/ ΟΣΤΙΑ

Με περίπατο στην 4άδα η Εθνική μας, 25-4 την Ουκρανία. Η Ισπανία στον ημιτελικό

  11.09.2014 18:01       706

Ο πρώτος μεγάλος στόχος επετεύχθη για την Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης Νέων Γυναικών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Όστια, καθώς προκρίθηκε στην 4άδα της διοργάνωσης και θα μπει πλέον στη διεκδίκηση ενός μεταλλίου.

Η αποστολή εξετελέσθη, μάλιστα, πολύ εύκολα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα καθώς, όπως και στους προηγούμενους αγώνες της, έκανε έναν ωραίο κολυμβητικό περίπατο και επιβλήθηκε αυτή τη φορά στον προημιτελικό της Ουκρανίας με 25-4.

Η εθνική επέβαλε άνετα το ρυθμό της, στα δυο πρώτα οκτάλεπτα μάλιστα δεν είχε δεχτεί ούτε γκολ, και με κάποια εκρηκτικά διαστήματα ανέβασε το σκορ σε μεγάλα ύψη.

Αντίπαλος της Εθνικής μας στον ημιτελικό του Σαββάτου 13/9, στις 20.00, θα είναι η Ισπανία που νίκησε την Ολλανδία σε άλλο προημιτελικό με 8-6.

Ουκρανία - Ελλάδα 4-25

Οκτάλεπτα: 0-4, 0-9, 3-6, 1-6

Σκόρερ Ελλάδας: Πλευρίτου Ελ. 4, Χαραλαμπίδου Ι. 4, Πλευρίτου Β. 4, Ντάσιου 4, Ελευθεριάδου 3, Νιαρχάκου 2, Χαραλαμπίδου Στ. 2, Καλογεράκου 1, Χυδηριώτη 1.

Ο ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΣ τεχνικός Γιώργος Μορφέσης δήλωσε για τον ημιτελικό: "Δεν υπάρχει φαβορί. Η Ισπανία έχει δημιουργήσει καλή παράδοση τα τελευταία χρόνια. Εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση, αλλά πρέπει να διαχειριστούμε το γεγονός ότι δεν έχουμε αγωνιστεί σε υψηλό ρυθμό μέχρι τώρα, λόγω αντιπάλων...".

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής