ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Με πλούσια συμμετοχή έγινε στο ΟΑΚΑ η πρώτη συνάντηση Επίλεκτων για την Αθήνα (pics)

  03.03.2024 18:22       3509

Γέμισε από παιδικές φατσούλες και…φωνούλες το κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ όπου χθες Σάββατο 2/3 διεξήχθη η πρώτη συνάντηση Επίλεκτων για την Αθήνα.

Συμμετείχαν συνολικά 120 αγόρια και κορίτσια ακόμα και από την Περιφέρεια Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας.

Υπήρξε ενεργή βοήθεια στις μετρήσεις και την διαχείριση από τους παρευρισκόμενους προπονητές με επικεφαλής και συντονιστή τον Αλέξανδρο  Νικολόπουλο, υπεύθυνο  ανάπτυξης και επιστημονικής υποστήριξης Κ.Ο.Ε. για την κολύμβηση.

Ομιλίες απηύθυναν οι: Σταύρος Σάρρας, Διατροφολόγος, Υβόννη Πέννα, Αθλητικός Ψυχολογος (μίλησε στους αθλητές και εν συνεχεία στους παρευρισκόμενους γονείς των αθλητών-τριών), Αλέξανδρος Προβολισιάνος, Strength and conditioning coach (υπεύθυνος και για την Εθνική ομάδα ) με επίδειξη τεχνικών για κινητοποίηση μυϊκών ομάδων και τεχνικών για ευκινησία αρθρώσεων.

Στην επίδειξη τεχνικής για τους παρευρισκόμενους αθλητές –τριες συμμετείχαν και πρωταθλητές μας όπως ο Κριστιάν Γκολομέεβ, ο Στέργιος Μπίλλας και η Άρτεμις Βασιλάκη.

Το πρόγραμμα της ημέρας περιελάμβανε επίσης σωματομετρήσεις, επίδειξη τεχνικής εκπονήσεων - στροφών από αθλητές της εθνικής ομάδας καθώς και σύντομη προπόνηση με έμφαση τα τεχνικά στοιχεία α) θέσης σώματος ,β) στροφών.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος