ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / FINA Water Polo Women’s World League  Super Final

Με προσκλήσεις έως 250 θεατές κάθε ημέρα στην διάρκεια των αγώνων

  01.06.2021 18:33       1262

Διακόσια πενήντα άτομα (250) ανά ημέρα, με την διαδικασία της πρόσκλησης, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τους αγώνες του FINA Water Polo Womens World League  Super Final που διεξάγεται από 14 έως 19 Ιουνίου 2021 στο κλειστό κολυμβητήριο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ.

Η ΚΟΕ ενημέρωσε σήμερα (1/6) σχετικά τα σωματεία υδατοσφαίρισης – μέλη της, τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης (ΣΕΠΥ) και τον Σύνδεσμο Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης (ΣΕΔΥ) για τη δυνατότητα αυτή, μετά από σχετική άδεια που δόθηκε στην Ομοσπονδία από την Διοίκηση του ΟΑΚΑ, προσδιορίζοντας ταυτόχρονα και τη διαδικασία που θα ισχύσει γι αυτό.

Σύμφωνα με αυτή, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν έως 10 Ιουνίου 2021 και έως 10 άτομα ανά ημέρα, την φόρμα που αποστέλλεται μέσω του link  (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScEGtWQ_HCO-FIkkTRpyhP8WFPhsSJh4L4qnYIvn1r5HcHAmw/viewform), ενω επισημαίνεται ταυτόχρονα ότι θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας λόγω του περιορισμένου αριθμού των προσκεκλημένων.

Για τους ενδιαφερόμενους που θα αιτηθούν την πρόσκληση τους στους αγώνες, θα ισχύσουν τα ακόλουθα:

  • Η είσοδος οχημάτων των προσκεκλημένων θα γίνεται από πύλη Δ και η στάθμευση θα επιτρέπεται στους χώρους στάθμευσης δεξιά του εσωτερικού δρόμου που οδηγεί στο κλειστό κολυμβητήριο (Πάρκινγκ 6).

  • Οι ενδιαφερόμενοι θα εισέρχονται στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ από την σκάλα θεατών που οδηγεί στο μεσαίο διάζωμα θεατών στην δεξιά πλευρά της εγκατάστασης από μια και μόνο είσοδο.

  • Στην είσοδο θα ελέγχονται οι προσκεκλημένοι με βάση τον συνολικό ονομαστικό κατάλογο έως ότου συμπληρωθεί ο προβλεπόμενος αριθμός θεατών.

  • Οι προσκεκλημένοι εισέρχονται αφού πρώτα θερμομετρηθούν (σε 3 διαδοχικές μετρήσεις άνω των 37οC δεν επιτρέπεται η είσοδος)

  • Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας. Συνίσταται η χρήση διπλής μάσκας για όλους τους προσκεκλημένους.

  • Οι προσκεκλημένοι θα κάθονται σειρά παρά σειρά με τουλάχιστον ένα κάθισμα κενό ανάμεσα τους.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ